Tuoteryhmät
Katso myös
Tilaa uutiskirje
Info
Facebook

Tuotemerkkimme

2XU

Australialainen 2XU ("Two times you") on erikoistunut innovatiivisiin ja laadukkaisiin treenivaatteisiin, kuten pyöräily- ja juoksutrikoisiin. 2XU:n raskausurheiluvaatteet mahdollistavat aktiivisen ja liikunnallisen elämäntavan jatkumisen myös raskausaikana. 2XU:n tunnettu kompressiotekniikka suojaa ja tukee kehoa raskauden aikana vilkastuttaen verenkiertoa ja vähentäen turvotusta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

60 Degrees North

60 Degrees North kynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Kynttilät tehdään 100 % eteerisistä öljyistä, puuvillaisista sydänlangoista ja soijavahasta, eli täysin luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista. Kynttilät ovat vegaanisia eivätkä sisällä keinotekoisia väriaineita, tuoksuja tai ainesosia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Anita

Anitan laadukkaat ja kestävät raskaustukivyöt tukevat vatsaa ja helpottavat tehokkaasti raskausajan selkäkipuja sekä paineen tunnetta lantiossa ja vyötäröllä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Babiators

BABIATORS on USA:lainen vuonna 2011 perustettu tyylikkäiden vauvojen ja lasten aurinkolasien valmistaja. Sen idea lähti, kun kaksi pariskuntaa halusi kehittää leikkiville lapsilleen lasit, jotka ovat pettämättömän kestävät ja takaavat 100% UV- suojan. "Aviators" lasien inspiroimana syntyi lapsille Babiators, jonka tuotteet ovat saaneet vankan joukon julkkisfaneja kuten: Sarah Jessica Parker, Ellen DeGeneres, Mariah Carey, Sarah Michelle Gellar, Hilary Duff ja monta muuta. Babiators on nykyään yksi maailman johtavista lasten aurinkolasien valmistajista!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Babysoy

Babysoy-vauvanvaatteet valmistetaan ekologisesta soijapuuvillasta. Tofu- ja soijamaitotuotannosta ylijäävä soijapavun proteiini jalostetaan kuiduksi, josta yhdessä luomupuuvillan kanssa saadaan aikaan ylellinen ja käytännöllinen materiaali. Luontaisesti antibakteerisella soijakuidulla on erinomainen lämmönsäätelykyky. Se hengittää hyvin ja haihduttaa kosteutta paremmin kuin puuvilla. Tätä pehmeää materiaalia onkin kutsuttu kasvisashmereksi. Soijakuidun tuotanto rasittaa luontoa vain vähän, koska kuidun tuottamiseen ei tarvita raskaita kemiallisia prosesseja. Soijakuitu on myös biologisesti hajoavaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Baby Wallaby

Baby Wallaby on 2015 perustettu suomalainen perheyritys, joka perustettiin vuonna 2015. Idea yrityksen luomisesta syntyi, kun tuore äiti halusi keksinnöllään, ensipeitolla ja -lakanalla, helpottaa myös muiden vanhempien arkea. Kaikki Baby Wallaby -tuotteet ovat suunniteltu Suomessa. Tuotteissa näkyvät skandinaavinen minimalistisuus ja käytännöllisyys sekä laadukkaat materiaalit. Neutraalit värisävyt luovat harmonisen kokonaisuuden sopien usean kodin sisustukseen, ja pehmeät materiaalit takaavat perheen pienempienkin käyttäjien viihtyvyyden. Baby Wallabylle on lasten turvallisuus on ensisijaisen tärkeää, siksi kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex® Standard 100 Class 1 hyväksyntä ja sertifikaatti, joka on takaus siitä, että tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Belly Bandit

Belly Bandit -tukivyöt auttavat kehoa palautumaan raskausajan ja synnytyksen jälkeen. Tukivyö antaa hyvän tuen vatsalle, selälle ja jaloille sekä vähentää mahdollista virhekuormitusta myös imetyksen aikana. Äidit ympäri maailmaa ovat innostuneet Belly Bandit-tukivöistä, jotka auttavat kohtua palaamaan alkuperäiseen kokoonsa ja minimoivat raskausarpien syntyä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Biosolis

Vuonna 2010 perustettu Biosolis on maailman ensimmäinen sertifioitu luonnollinen aurinkotuotesarja kaikille ihotyypeille, lapsille ja aikuisille. Sen aurinkosuojamekanismi perustuu yksinomaan fysikaaliseen mineraalifiltteriin ja raaka-aineet ovat täysin luonnonmukaisia, eivätkä sisällä nanopartikkeleita tai vahingoita luontoa ja vesistöjä. Yritys toimii yhteistyössä Ecocert Greenlife ja Cosmebio sertifikaattiyhtiöiden kanssa ja tuotteiden SPF ja UVA turvallisuus on Euroopan COLIPA:n and USA:n FDA:n hyväksymiä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

By Pinja

By Pinja on suomalainen yritys, joka on tekee turvallisia ja tyylikkäitä asusteita äideille ja lapsille. Silikonikorujen ideana on antaa pienille sormille jotain näperreltävää kantamisen, imetyksen ja sylittelyn ajaksi ja tietysti samalla tehdä niistä myös kauniita asusteita äidille.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen on tanskalainen yritys, joka valmistaa kauniita ja skandinaaviseen tyyliin sopivia lasten sisustustuotteita. Cam Cam Copenhagenin tuotteet valmistetetaan eettisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Carriwell

Carriwell raskaus- ja imetysajan alusvaatteet valmistetaan yhteistyössä äitien, kätilöiden ja lääkärien kanssa. Carriwellin kauniita, mukavia ja hyvin istuvia alusvaatteita voit käyttää sekä raskaus- että imetysaikana.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Collegien

Huippusuositut Collegien-tossut ovat erinomaiset vauvan ja lapsen kehittyvälle jalalle. Pehmeä pohja antaa jalan taipua ja vahvistua luonnollisissa asennoissa. Sukkamaiset konepestävät tossut, reiällisellä hengittävällä kumipohjalla, toinen toistaan suloisemmissa kuoseissa!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Cupcake

Cupcake-liivinsuojat ovat CakeMaternityn tuotemerkki. Liivinsuojat on valmistettu luonnonmukaisista kuiduista, luomupuuvillasta ja hampusta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Djeco

Djeco on vuonna 1954 perustettu ranskalainen perheyritys, joka on tunnettu pedagogisesti suunnitelluista ja kehittävistä leluistaan. Djecon leikkikalut ovat laadukkaita ja turvallisia, valikoimaa löytyy niin vauvoille, taaperoille kuin isommillekin lapsille. Djecon valikoimasta löydät pelit, lelut, askartelutarvikkeet ja palapelit, jotka edesauttavat lapsesi kehitystä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Earth Friendly Baby

Earth Friendly Baby -sarjaan kuuluvat ekologiset ja orgaaniset, hellävaraiset ihonhoitotuotteet äidille ja lapselle. Earth Friendly Baby -tuotteet on valmistettu puhtaimmista luonnonmukaisista ainesosista, niitä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä keinotekoisia hajusteita, sulfaatteja tai parabeeneja. Tuotesarja on luonnollinen vaihtoehto kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Esprit

Esprit-raskausmuoti Aikana, jona kaikki muuttuu kerralla, ainakin yksi asia edustaa pysyvyyttä – oma tyyli. Ne ajat, jolloin vauvamahat peitettiin leveiden mekkojen ja muodottomien paitojen alle, ovat ohi. Nykyaikainen raskausajanmuoti ilmaisee naisellisuutta, painottaa muotoja ja tunnustaa väriä. Oli sitten kyse rennosta puuvillatunikasta kapeiden farkkujen kanssa tai tyylikkäästä ja naisellisesta polvipituisesta jerseymekosta: yksilöllinen tyyli antaa vapauden muuttua kaikenlaisina aikoina, mutta tuo samalla varmuuden siitä, että jotkin asiat pysyvät ennallaan. Espritin upeissa äitiysvaatteissa voi elää jännittävän elämänvaiheen täysin oman tyylinsä mukaisesti.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

For Minis And Mommies

Suomalainen For Minis and Mommies valmistaa käsin laadukkaita, kauniita ja kestäviä nahkaisia mokkasiineja. Mokkasiinien valmistuksessa käytetty nahka on ympäristöystävällistä, kromivapaata nahkaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Franck & Fischer

FRANCK & FISCHER on tanskalainen yritys, jonka perustivat Annemarie Franck ja Charlotte Fischer. Skandinaavisten lelujen inspiraationa ovat eläimet ympäri maailman. Lelut ovat turvallisia, laadukkaita, kehittäviä ja opettavaisia. Ne tuotetaan vastuullisesti ja niiden suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota kauniisiin yksityiskohtiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Frantsila

Frantsila on suomalainen perheyritys ja yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa. Yritys on erikoistunut luonnonmukaisten, terveyttä edistävien tuotteiden valmistukseen vuodesta 1981, jolloin agronomit Virpi Raipala-Cormier ja Jim Cormier perustivat sukutilalle luonnonlääkintään keskittyvän Hyvän Olon Keskuksen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hotmilk

Hotmilk-imetysajan alusvaatteet ovat tunnettuja laadusta, kauniista yksityiskohdista, eleganteista väreistä ja ylellisistä malleistaan. Imetysliivien ei tarvitse näyttää tylsiltä tai käytännöllisiltä. Hotmilk-imetysliivien kanssa tuonnet itsesi naiselliseksi ja viehättäväksi myös imetysaikana.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

KIVIkivi

KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären vuonna 2017 perustama yritys. Sytykkeenä oli oma tarve löytää yksivärisiä, harmonisia ja omaa silmää miellyttäviä lastenvaatteita ja tarvikkeita. Kiireisessä arjessa lapset ja vanhemmat viettävät yhteistä aikaansa eniten iltatouhujen, kylpyjen ja aamutuntien aikana. Siksi tuotteiksi valikoituivat yksinkertaiset ja väritykseltään niukat yöpuvut, pyyhkeet, kylpytakit ja pellavalakanat. Harmonisessa ja väreiltään rauhallisessa ympäristössä korostuvat kaikkein tärkeimmät; rakkaat ihmiset.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kunert

KUNERT brändi on jo yli 100 vuoden ajan edustanut kauniita sääriä. Moderni eleganssi, harmonia ja ensiluokkainen laatu tekevät KUNERT äitiyssukkahousuista ja sukista mestariteoksia. Parhaimmat materiaalit, hiotut yksityiskohdat ja täydellinen ammattitaito eivät jätä mitään toivomisen varaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Kurtis

Kurtis on ruotsalainen yritys, joka on erityisen tunnettu kauniista vaunuverhoistaan. Vaunuverhojen kangasmateriaali on valmistettu Virossa, jossa suoritetaan myös tuotteen ompelu- sekä printtityövaiheet. Materiaali on valmistettu 100 % luomupuuvillasta noudattaen Natural Textile Industryn (IVN) periaatteita. Tehdas on sekä GOTS- että Ökö-Tex-sertifioitu. Kurtis-vaunurenkaat on tehty POM-muovista Ruotsissa ja ne ovat BPA-vapaita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lanowool

Lanowool-liivinsuojat sisältävät puhdistettua lanoliinia, joka auttaa suojaamaan ja parantamaan mahdollisia nännin haavaumia. Laadukas liivinsuoja pitää rinnat lämpiminä, mikä edesauttaa maidon tuloa. Lanowool-tuotteet ovat hengittävää luonnonmateriaalia, joka pitää kosteuden loitolla.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Liewood

Tanskalaisen Liewoodin tuotteet sopivat nykyaikaisen lapsiperheen tarpeisiin. Liewood on tunnettu kauniista, laadukkaista ja kestävistä lastentarvikkeistaan. Tuotteiden suunnittelu ja valmistus on alusta loppuun suunniteltu prosessi, jossa korostuvat luonnonmukaisuus, kestävyys, käytännöllisyys ja estetiikka. Liewood-tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan pääosin Kiinassa ja Intiassa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Lifefactory

Amerikkalainen LifeFactory suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, joiden avulla pienten lasten vanhemmat voivat valita vastuullisia, kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita. LifeFactory on erityisen tunnettu myrkyttömistä lasisista tuttipulloista, nokkamukipulloista sekä juomapulloista. LifeFactoryn tuotteissa yhdistyvät moderni design, ympäristöystävällisyys sekä ainutlaatuiset käyttöominaisuudet.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

LOVE2WAIT

LOVE2WAIT brändi perustettiin tarjoamaan trendikkäitä vaatteita odottaville äideille. L2W:n suunnittelija Wendy Walet haluaa tarjota modernille odottajalle täydellisesti istuvia äitiysfarkkuja ja muita äitiysvaatteita. Muodikkaat, nuorekkaaseen tyyliin sopivat farkut, ovat L2W brändin kulmakivi.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mádara

Mádara on yksi maailman arvostetuimmista luonnonkosmetiikkabrändeistä. Se on sertifioitu kansainvälisten ECOCERT -standardien mukaisesti, täysin luonnollinen ja ekologinen tuotesarja. Sarjan korkealaatuiset luonnonkosmetiikkatuotteet sisältävät luomusertifioituja, baltialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Baltialaisten kasvien uutteet yhdessä muiden luonnollisten aineosien kanssa luovat korkealaatuisia ja tehokkaita kosmetiikkatuotteita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Made by Mekki

Kotimaisesta koivuvanerista valmistetut Made By Mekki -korut muistuttavat imetyksen tärkeydestä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Made in Water

Made in Water-synnytysaltaat on tarkoituttu sekä avautumisvaihetta että synnytystä varten. Vesi nopeuttaa avautumisvaihetta, lievittää kipua ja vähentää välilihan vaurioita. Made in Water-altaat on valmistettu tukevammasta materiaalista (0.60 mm paksu ekoystävällinen vinyyli (PVC) – ei sisällä lyijyä, kadmiumia, silikonia eikä kiellettyjä ftalaatteja). Altaiden reunat ovat paksut ja tukevat, joten voit vapaasti nojailla niihin. Altaan sisäpuolella on kaksi kahvaa, jotka helpottavat asennon vaihtoa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

mamalicious

Mamalicious -äitiys- ja imetysvaatteet ovat kauniita, tyylikkäitä ja laadukkaita. Suuresta valikoimasta löydät oikeanlaisen vaatekerran arkeen ja juhlaan, urheilua ja rentoutumista unohtamatta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mamsy

Mamsy on belgiainen valmistaja, joka on erikoistunut raskaus- ja imetysajan alusvaatteisiin sekä sukkahousuihin. Laadukkaat Mamsy-tuotteet ovat kestäviä ja sopivat erinomaisesti raskausajan työ- ja bussinesspukeutumiseen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Manduca

Moni vauva rauhoittuu parhaiten äidin ja isän sylissä. Tuttu sydämen syke tekee vauvan levolliseksi. Kantorepun avulla kannat vauvaa sylissäsi ja kädet vapautuvat esimerkiksi kotitöihin. Manducan on suunnitellut Petra Schachtner, joka on koulutettu kantoliina-asiantuntija ja kolmen pojan äiti. Schachtnerilla on vuosien kokemus sekä erilaisista kantoliinoista että kantorepuista. Hän suunnitteli Manducan, tavoitteenaan kantoväline, jolla voisi kantaa eri-ikäisiä lapsia helposti ja mukavasti ilman turhia lisävarusteita tai muuta vaivaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

ManyMonths

ManyMonths® on suomalaisen perheyritys BabyIdea Oy:n tuotemerkki. BabyIdean arvoja ovat luonnonmukaisuus, vaistovanhemmuus sekä vastuu ympäristön hyvinvoinnista. ManyMonthsin Natural Woollies -tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioidulla yhteistyökumppanilla reiluissa työoloissa ja ekologisia arvoja kunnioittaen. Ekologiset, laadukkaat ja eettisesti tuotetut ManyMonths-villatuotteet ovat erityisen sopivia pohjoismaisiin sääolosuhteisiin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mara Mea

Mara Mea on Berliinissä perustettu äitiystuotteisiin erikoistunut tuotemerkki, jonka arvoihin kuuluvat ekologisuus, monikäyttöisyys ja kestävyys. Kaikki Mara Mea -tuotteet suunnitellaan niin, että voit jatkaa tuotteiden käyttöikää myös raskaus- ja imetysajan jälkeen. Esimerkiksi hoitolaukut toimivat pikkulapsiarjen jälkeen kauniina käsilaukkuina.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Mellipou

Mellipou on ranskalainen tuotemerkki, jonka valikoimista löydät hurmaavat soittorasiat ja helistimet.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Merino Kids

Merino Kids™ on kansainvälinen testivoittanut tekstiiliyhtiö Uudesta-Seelannista, joka on erikoistunut käyttämään 100% luonnollisia kuituja suunnitellessaan ja valmistaessaan unituotteita vauvoille ja taaperoille. Avainasemassa ovat laadukkaat ja lämpimät merinovillatuotteet. Yritys syntyi vuonna 2003 äiti Amie Nilssonin tarpeesta saada tyttärelleen luonnonmukaisia ja lämpöä tasaavia unituotteita. Merino Kids™ kunnioittaa luontoa, puhtautta ja turvallisuutta tuotteen valmistusprosessin joka osa-alueella, aina lampaiden hyvinvoinnista lähtien.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Milestone

Milestone korttien ja vauvakirjan avulla ikuistat vauvan ensimmäisen vuoden kuviin. Milestone kortit ja kirja printataan myrkyttömällä ja ekologisella biomusteella FSC-paperille. Kortit on suunniteltu Hollannissa ja painettu Kiinassa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Minimini

Suositut Minimini-korut valmistetaan käsityönä Helsingissä. Ekologinen ja kaunis lahja koostuu 1-4 pienestä hopeisesta renkaasta, johon kaiverrutetaan tilauksesta haluttu nimi. Ainutlaatuinen ja henkilökohtainen muisto!

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Nailmatic

Nailmatic Kids valmistaa suloisia ja ihania lasten vesipohjaisia kynsilakkoja. Näistä kynsilakoista puuttuvat kokonaan perinteisissä kynsilakoissa käytettävät liuottimet, ja lakan pesu onnistuu vedellä ja saippualla. Veikeät pullot ja pakkaukset lisäävät näiden kynsilakkojen viehätystä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Neiguan

Neiguan-akupainantarannekodut ovat tehokas ja lääkkeetön apu pahoinvointiin ja huimaukseen ilman sivuvaikutuksia. Akupainantarannekoruja käytetään helpottamaan matkapahoinvointia, matkan jälkeistä keinuttavaa huimausta, raskauspahoinvointia, väsymystä sekä muuta huimausta ja pahoinvointia (mm. leikkauksen, anestesian ja kemoterapian jälkeen).

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Noppies Bodyfashion

Noppies Bodyfashion -äitiysalusvaatteet tukevat kasvavaa vatsaa. Noppies luo äitiysvaatteita, jotka ovat tyylikkäitä, miellyttäviä päällä, trendikkäitä ja huolellisesti valmistettuja. Noppies -äitiysvaatteet mukautuvat raskausaikana kehossa tapahtuviin muutoksiin ja vaatteissa on odottavien äitien tarpeita huomioivia käytännöllisiä yksityiskohtia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Noppies Maternity

Noppies luo äitiysvaatteita, jotka ovat tyylikkäitä, miellyttäviä päällä, trendikkäitä ja huolellisesti valmistettuja. Noppies -äitiysvaatteet mukautuvat raskausaikana kehossa tapahtuviin muutoksiin ja vaatteissa on odottavien äitien tarpeita huomioivia käytännöllisiä yksityiskohtia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Onni ja Ilona

Onni ja Ilona -kortit ovat olleet myynnissä lokakuusta 2007. Idea värikkäisiin katselukortteihin syntyi, kun neuvolan hymynaamasta, joka on ilahduttanut vauvoja vuosikymmenestä toiseen. Ilahduta värikkäillä katselukorteilla vauvaasi tai anna kortti lahjaksi vauvaperheelle.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Oot niin ihana

Oot niin ihana on Suomessa suunniteltu, aivan uudenlainen vauvakirja. Se on tehty käyttäjien kanssa yhdessä ja sopii kaikenlaisille perheille. Raikas visuaalinen ilme inspiroi sekä kannustaa taltioimaan vauvamuistoja omalla persoonallisella tavalla. Aiheina mm. odotus, kuukausisivut 1-12, nukkuminen ja muut vauvavuoden virstanpylväät. Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Patch

Patch valmistaa laastareita, jotka ovat täysin vegaanisia ja muovittomia. Luonnonmukaiset laastarit hoitavat ihoa hellävaraisesti ja nopeuttavat paranemista.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Petit Stellou

Sveitsiläinen Petit Stellou tarjoaa hurmaavan valikoiman ajattomia ja kestäviä lasten- ja vauvojen tarvikkeita.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Pomkin

Pomkin on ranskalainen äitiys- ja imetysvaatemerkki. Huolitellut leikkaukset, laadukkaat materiaalit ja trendikkäät mallit ovat ihastuttaneet äitejä ympäri Eurooppaa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ruskovilla

Villavaippahousuista kaikki alkoi Ruskovilla syntyi vuonna 1981 vastaamaan vanhempien tarpeeseen löytää hengittäviä kestovaippoja vauvalleen. Siihen aikaan yleisimpänä imevänä osana käytettiin sideharsoa, kuoriosana muovihousuja, myöhemmin kolmionmallista muoviliinaa. Monet olivat tutustuneet ruotsalaisiin villaisiin vauvanvaatteisiin ja vaippahousuihin. Niitä myytiin pienimuotoisesti myös Suomessa, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi moni vanhempi sai tilatut vaatteet vasta kun ne olivat aiotulle vauvalle jo käyneet pieniksi. Anneli Wahlsten ja Mauno Mattsson muuttivat 70-luvun lopussa Helsingistä Artjärvelle. Heitä kiinnosti luonnonmukainen viljely ja yhteys luontoon. Perustettiin marjatarha, joka työllisti kesät, mutta talven yli piti myös selviytyä. Niinpä he päättivät tarttua mahdollisuuteen valmistaa villaisia vauvanvaatteita, koska kysyntä Suomessa ylitti tarjonnan. Anneli ja Mauno ottivat yhteyttä ruotsalaiseen valmistajaan, sopivat yhteistyöstä, ja matkustivat Ruotsiin oppimaan villavaatteiden valmistusta. Anneli tutustui ompeluun ja Mauno kudontaan, ompelukoneisiin, konehuoltoon ja leikkuuseen. Pakettiauto oli todella raskaasti lastattu, kun he saapuivat takaisin Suomeen mukanaan saumureita, helmakoneita ja vanneleikkuri. Ensimmäiset tuotteet olivat villaiset vauvanvaatteet: vaippahousut, potkuhousut ja paita joiden avulla pieni vastasyntynyt pysyy lämpimänä. Ne ovat yhä edelleen tuotannossa, kaavoja on vain päivitetty määrävälein. Seuraavana vuonna palkattiin ensimmäinen ompelija ja mallisto laajeni lasten ja aikuisten villavaatteisiin. Vähitellen asiakkaiden pyynnöstä Ruskovilla alkoi käyttämään muitakin luonnonkuituja: silkkiä, luomupuuvillaa ja silkkivillaa. Henkilökunta kasvoi tasaisesti ja vientimahdollisuudet ulkomaille avautuivat.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Saily Bijoux

Kansainvälistä mainetta niittänyt ranskalainen korusuunnittelija Saily Bijoux on erikoistunut ylellisten Bolakorujen valmistukseen. Sailyn korut ovat syntyneet yhteistyöstä Etelä-Amerikan käsityöläisten kanssa, joille alkuperäisen Bola-korun valmistamisen taito on kulkenut heidän esi-isiltään. Bola-korut ja niihin suunnitellut Sailyn kaulaketjut valmistetaan ekologisia arvoja noudattaen käsityönä Ranskassa.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Serendipity

Tanskalainen Serendipity valmistaa laadukkaista materiaaleista klassisen kauniita vaatteita pehmeissä väreissä. Serendipityn tuotteilla on useita sertifikaatteja luomutuotannosta ja reilusta kaupasta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Solidea

Solidea®-kompressiotuotteilla voidaan hoitaa jalkojen väsymiseen, turvotukseen, verenkiertohäiriöihin ja jopa selluliittiin liittyviä ongelmia. Solidea-malliston tuotteet näyttävät moderneilta ja tyylikkäiltä ja samalla täyttävät lääkinnälliset hoitovaatimukset. Tuotteiden kehitystyössä myös houkutteleva ulkonäkö onkin keskeisessä osassa – tuotteen toimivuudesta ja käyttömukavuudesta tinkimättä. Laajasta mallistosta löytyvät tuotteet eri käyttötarkoituksiin: arkeen, juhlaan, lento- ja automatkoille, operaatioiden jälkihoitoon, urheiluun sekä odotusaikaan.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sonett

Sonett on ekologisten, ympäristöä säästävien pesu- ja puhdistusaineiden pioneeri. Korkean laadun ansiosta Sonett – tuotteet ovat kysyttyjä ja niitä saa jo lähes kaikista Euroopan maista. Sonett kantaa vastuun valmistamiensa tuotteiden vaatiman veden jälkikäsittelystä. Siksi pesu-ja puhdistusaineisiin lisätään oloid-laitteissa rytmisesti käsiteltyjä ainesosia (palsami) ja valmistuksessa tarvittava vesi kiertää kahdentoista munanmuotoisen lasiastian lävitse. Keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä säilöntäaineita käytetä. Tuotteissa ei ole entsyymejä, petrokemiallisia tensidejä eikä valkaisua voimistavia kirkasteita. Geeni- ja nanotekniikalla aikaansaatuja aineita ei tuotannossa hyväksytä. Saippuaan tarvittavat öljyt ja kaikki aidot haihtuvat öljyt ovat 100%: sesti peräisin luomutuotannosta.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Sophie la Girafe

Sophie la girafe klassikkolelu syntyi 25. toukokuuta 1961 Pariisissa Pyhän Sofian päivänä, mistä lelu sai nimensä. Se on rakastettu kansallisaarre, joka on päässyt muun muassa tärkeimmät ranskalaistuotteet esittelevän Objets Estampilles France -kirjan kanteen. Sophie la girafea myydään nykyään yli 70 maassa, ja se on voittanut lukuisia palkintoja. Sophie la Girafe - lisenssin luonnonkosmetiikkaa valmistaa Helsinkiläinen perheyritys Alva Organics. Nämä puhtaat luonnontuotteet valmistetaan korkeimpia eettisiä ja ympäristöä kunnioittavia arvoja noudattaen.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Storksak

Storksakilta löydät suuren valikoiman hoitolaukkuja. Storksak-tuotemerkin ajatuksena on valmistaa toiminnallisia hoitolaukkuja niin aikuisten kuin lastenkin tarpeisiin tyylistä ja laadusta tinkimättä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Supermom

Supermom -äiitys- ja imetysvaatteet tarjoavat odottaville sekä tuoreille äideille kauniita, käytännöllisiä ja laadukkaita vaatteita moniin eri tarkoituksiin ja tilaisuuksiin mukavuudesta tinkimättä.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Tattoofab

Tattoofab valmistaa turvalliset ja myrkyttömät leikkitautoinnit lasten leikkeihin.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

WDesign

WDesign Helsinki -tuotteet ovat suomalaista käsityötä. Jokainen WDesign Helsinki -tuote edustaa laadukasta pohjoismaista suunnittelua, laatua ja uniikkeja yksityiskohtia.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Weleda

Weledan tavoitteena on ylläpitää, parantaa ja elvyttää ihmisten terveyttä. Weledan näkemys terveydestä perustuu kokonaisvaltaiseen antroposofiseen menetelmään ja traditioihin, ihmisen ja luonnon yhteyteen. Vuonna 1921 aloittanut yritys kasvattaa raaka-aineensa omissa lääkekasvipuutarhoissa ja valmistaa lääketuotteet kokonaan omissa tuotantolaitoksissa. Weledan tuotteissa käytetään ainoastaan huolella valittuja, korkealaatuisia luonnon ainesosia. Tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyjä tai synteettisiä hajuste- väri- tai säilöntäaineita. Weleda on yksi maailman johtavista luonnonkosmetiikan valmistajista.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

You! Lingerie

You!Lingerien tavoitteena on lisätä imettävien äitien itsevarmuutta. Kauniit alusvaatteet edesauttavat äitien hyvinvointia ja siten myös imetyksen onnistumista.

Selaa tuotemerkin tuotteita »

Ostoskori
Ostoskori on tyhjä
Tuotteet ostoskorissasi:
  • Ostoskori on tyhjä