Bebesin tarina

Hei,

Olemme Päivi Laukkanen ja Marianne Molin, sisarukset ja Bebesin perustajat. Ajatus yhteisestä yrityksestämme sai alkunsa vuonna 2001, kun Päivi synnytti esikoistyttärensä Pinjan ja Mariannesta tuli Pinjan kummitäti ja ”kakkosäiti”.

Huomatessamme miten vaikeaa oli löytää trendikkäitä odotusvaatteita ja laadukkaita lastenvaatteita, päätimme yhdistää voimavaramme ja parhaamme mukaan tuoda helpotusta tilanteeseen.

Huhtikuussa 2003 avasimme Bebes-myymälän Forumin Kukontorille Helsingin ydinkeskustaan ja saman vuoden syksyllä Bebes-verkkokaupan palvelemaan äitejä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Uuteen Kampin kauppakeskukseen muutimme alkuvuodesta 2006.

Koska itsekin nautimme kauniista asioista ja hyvästä palvelusta halusimme myymälän ja verkkokaupan tunnelmalla tuoda myös pikkuisen hyvää mieltä äitien arjen keskelle. Kokeneina verkkoshoppailijoina olemme alusta asti olleet tarkkoja kehitystyössä, sillä tiedämme mitä hyvin toimivalta verkkokaupalta vaaditaan.

Tuotteemme tulevat mm. Tanskasta, Hollannista, Ruotsista, USA:sta, Kanadasta, Englannista, Ranskasta ja Suomesta. Haluamme tarjota asiakkaillemme tarkkaan rajatun valikoiman laadukkaita äitiyteen liittyviä tuotteita.

Omalta äidiltämme opimme jo lapsena, että parhaita materiaaleja vaatteissa ovat puuvilla, pellava, villa ja silkki. Näitä materiaaleja olemme oppineet arvostamaan ja suosimmekin luonnonkuituja aina kun niitä vain on saatavilla. Myös ihonhoito tuotteemme ovat luonnonmukaisia, sillä kaikkien äitien ja pienten vauvojen hyvinvointi on meille tärkeää.

Kuva Merino Kids

Liikeideaamme kuuluuu myös tiedottaminen ja vanhempien tukeminen synnytykseen, imetykseen ja vanhemmuuteen liittyvissä asioissa. Yhteistyökumppaneitamme ovat alan rautaisimmat ammattilaiset ja toimimmekin säännöllisessä yhteistyössä maamme johtavien imetysasiantuntijoiden ja kansainvälisten kätilöiden kanssa.

Haluamme jakaa asiakkaillemme uusinta kansainvälistä tietoa ja kannustaa vanhempia luottamaan omiin vaistoihinsa. Vuodesta 2005 alkaen Päivi kouluttautui synnytysvalmentaksi. Bebesin infotilaisuuksissa hän kertoi tuleville vanhemmille synnytyksen fysiologiasta ja eri vaihtoehdoista, jotta vanhempien olisi helpompi tehdä omia ratkaisujaan. Vuonna 2011 Päivistä tuli myös Euroopan ensimmäinen sertifioitu Sacred Pregnancy -ohjaaja.

Keväällä 2009 lanseerasimme bebesinfo-sivustomme, josta vanhemmat löysivät paljon tärkeää tietoa äitiyden ja isyyden matkalle. Suosittu sivustomme on nyt suljettu ja jatkamme tärkeän tiedon jakamista myöhemmin aukeavassa blogissamme.

Henkilökuntamme on luonnollisesti vuosien varrella vaihtunut, mutta tiimimme koostuu aina kokeneista osaavista äideistä, joilta löytyy kokemusta mm. synnytykseen valmistautumisesta, vesisynnytyksestä, taaperoimetyksestä, vauvantahtisuudesta, kestovaippailusta, kantoliinailusta, perhepedistä, vaistovanhemmuudesta, sekä positiivisesta lastenkasvatuksesta.

Yhdessä olemme juhlineet useita raskauksia ja olleet toistemme tukena synnytyksissä. Pinjastakin on kasvanut jo 18-vuotias aikuinen ja hänet saatat joskus nähdä Kampin myymälässä pakkailemassa verkkokaupan tilauksia.

Toivotamme sinulle ihania, onnellisia hetkiä äitinä ja isänä, sekä miellyttäviä ostoshetkiä Bebesissä.

Päivi, Marianne ja koko Bebes-tiimi