Rekry - Myyjä

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME LUONNOLLISEN ÄITIYDEN MONIOSAAJA?

Etsimme nyt vakituiseen myyjän paikkaan äitiyden ja asiakaspalvelun ammattilaista, joka on perehtynyt raskaus-, synnytys- ja imetysteemoihin hieman enemmän. Ehkäpä olet ollut mukana imetystukitoiminnassa, toiminut doulana tai sinulla on kätilön koulutus.

Koet, että sinulla on annettavaa pienten lasten vanhemmille, jotka haluavat lisätä omaa hyvinvointiaan ja löytää parempia ratkaisuja vanhemmuuteen. Ehkä olet hurahtanut luonnollisen vanhemmuuden teemoihin, kuten vaikkapa kantoliinailu, vauvantahtinen imetys/uni, sormiruokailu, vauvojen vessahätäviestintä tai kestovaippailu, tai muut kiintymysvanhemmuuden tavat.

Myyjänä äitiyden erikoisliikkeessä kohtaat erilaisia ihmisiä, joista suurin osa on odottavia äitejä tai pienen vauvan vanhempia. Olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista ja teet parhaasi löytääksesi juuri heille parhaat tuotteet ja ratkaisut.

Nautit sosiaalisista tilanteista ja sinun on helppo luoda yhteys ihmisiin nopeasti. Olet myös kiinnostunut muodista ja pukeutumisesta ja osaat neuvoa asiakkaita vaatehankinnoissa. Seuraat aktiivisesti äitiyteen liittyviä tilejä ja ilmiöitä sosiaalisen median kanavissa.

Myyntityön ohessa hoidat pienen liikkeen monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä oma-aloitteisesti ja ripeästi. Huolehdit liikkeen siisteydestä, kuormien purkamisesta ja hoidat varastotehtäviä. Palvelet verkkokaupan asiakkaita, pakkaat verkkokauppatilauksia ja käsittelet palautuksia.

Mikäli sinulla olisi vankka osaaminen myös sosiaalisen median sisällöntuotantoon, on mahdollista yhdistää myyjän ja sisällöntuottajan paikat monipuoliseksi ja täysipäiväiseksi kokonaisuudeksi. Katso siis myös muut avoimet paikkamme.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta asiakaspalvelusta tai kaupalliselta alalta
  • laaja osaaminen odotusaikaan, synnytykseen, imetykseen ja vauvanhoitoon liittyvistä asioista
  • hyvät sosiaaliset taidot ja kyky luoda iloista fiilistä ympärillesi
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn muodin, äitiyden ja vauvojen maailmassa. Saat tueksesi kannustavan työyhteisön, jossa luottamus, yhteisöllisyys ja vapaus ovat tärkeimmät arvomme.

VAKITUINEN MYYJÄ - työaika on 15-30 h/vko, sopimuksen mukaan.

Työajat vaihtelevat. Työvuorot ovat vaihtelevasti aamuvuoroja, iltavuoroja, sekä arki- että viikonloppuvuoroja. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti, viimeistään helmikuussa. Palkkaus TES.

Haku:

Lähetä hakemus + CV otsikolla ”MYYJÄ” sähköpostitse osoitteeseen paivi@bebes.fi 24.1.2022 mennessä. Kuulisimme sinusta mielellään pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kerrothan hakemuksessasi:

  • miksi koet olevasi juuri oikea henkilö tiimiimme
  • milloin sinulla olisi mahdollisuus aloittaa
  • minkälaisesta tuntimäärästä olet kiinnostunut

Lisätiedustelut ainoastaan sähköpostilla: paivi@bebes.fi

Katso myös muut avoimet työpaikat:

Olisitko sinä meidän tuleva sisällöntuottaja?