Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Bebes Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 1
040500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Klarna Lasku

Klarna Lasku mahdollistaa sinulle tuotteiden tilaamisen käyttäen tietoja, jotka sinulla on aina mukanasi. Et maksa mitään ennen kuin tuotteet ovat saapuneet sinulle. Tämän ansiosta tiedät aina mistä maksat. Klarna Lasku tarjoaa aina vähintään 14 päivän maksuajan.


Valitse kaupan kassalla maksutavaksesi Klarna Lasku. Ostosten tekemiseen tarvitset henkilötunnuksesi. Saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan henkilötietosi ja hyväksymään ostos. Vahvistaminen kestää noin sekunnin.Maksuehto on yleensä 14 päivää. Joskus maksuaika voi olla myös pidempi. Tarkista aina laskun eräpäivä, jotta tiedät, milloin laskun on oltava viimeistään maksettu.

Kun ostosi on hyväksytty, toimitamme tilaamasi tavarat sinulle. Saat laskun vasta vastaanotettuasi tilaamasi tuotteet. Lasku lähetetään sinulle tilauksesi mukana tai postitse, tai sähköpostitse. Jos haluat maksaa laskusi erissä, löydät laskustasi kohdan “Maksa vähintään”. Se on summa, joka sinun tulee maksaa vähintään, jotta Klarna laskusi siirtyy osaksi Klarna Tiliä.

Klarna Laskun ehdot

Klarna Tili

Kokoa kaikki ostoksesi yhdelle laskulle ja maksa kuukausittain sinulle sopivissa erissä

Joskus on mukavampaa maksaa laskut omassa tahdissa. Kun valitset maksutavaksesi Klarna Tilin, voit itse päättää kuukausieriesi koon. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset kootaan samalle kuukausilaskulle, teitpä tilauksen mistä tahansa Klarnan palvelun tarjoavasta verkkokaupasta. Sinun ei tarvitse täyttää monimutkaisia lomakkeita tai kirjautua sisään eri palveluihin. Vahvistat ostoksesi helposti ja turvallisesti omalla henkilötunnuksellasi.

Valitse kaupan kassalla maksutavaksesi Klarna Tili. Saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään vahvistamaan henkilötietosi ja hyväksymään ostos. Vahvistaminen kestää noin sekunnin. Tilausta seuraavan kuun lopussa Klarna lähettää sinulle kuukausilaskun (esim. tammikuussa tehtyjä ostoksia koskeva lasku lähetetään helmikuun lopussa). Kuukausilaskut loppuvat, kun tilisi loppusumma on maksettu kokonaisuudessaan. Jos olet tehnyt ostoksia useammassa kaupassa,

Klarna Tili kokoaa ostoksesi yhdelle ja samalle laskulle. Me toimitamme tilaamasi tuotteet suoraan sinulle Bebesistä. Mikäli kyseessä on ensimmäinen Klarna Tili -ostoksesi, Klarna lähettää kotiisi muutaman päivän kuluessa kirjallisen tilisopimuksen. Tarkista, että sopimuksen tiedot täsmäävät.  Tarkat sopimusehdot löytyvät alla olevast alinkistä. Jos haluat maksaa koko summan kerralla, se käy myös mainiosti. Kun koko summa on maksettu, tilisi meillä lopetetaan. Voit halutessasi maksaa myös pienemmissä kuukausierissä. Tililaskusi kohdasta "Maksa vähintään" näet, mikä on pienin mahdollinen kuukausierä.

Klarna Tilin ehdot