Vauvan kypärämyssy villaa
Vauvan kypärämyssy villaa
Ruskovilla

Vauvan kypärämyssy villaa

Hinta 22,00 17,74

Määrä:

Yhteensä:

Vauvan kypärämyssy villaa suojaa vauvan pään ja niskan vedolta ja toimii vuoden ympäri, sillä se ei hiosta ja lämmittää kosteanakin. Merinovilla on kaikkein pehmein villalaatu ja tuntuu miellyttävältä iholla. 

Materiaali: 100% GOTS-sertifioitua pehmeää pitkäkuituista luomumerinovillaa. 

Pesuohje: Villa puhdistaa itse itseään: se reagoi ilman hapen kanssa ja neutraloi ihon eritteitä, joten tuulettamalla pidennät pesuvälejä. Pese villa mieluiten käsin kädenlämpöisessä vedessä. Käytä villan ja silkin pesuainetta. Voit pestä myös koneessa 30 °C käsinpesuohjelmalla. Tahrat lähtevät sappisaippualla. Kuosittele vaate kosteana. Vaate pehmenee ja kutistuu hieman ensipesussa. Suojaa sitä koilta ja kuoriaisilta. Säilytä vaate tiiviissä muovipussissa, kuin se ei ole käytössä. Tuotteen pussi sopii hyvin säilytykseen. 

Valmistusmaa: Ruskovilla-tuotteet syntyvät kotimaisella työllä suunnittelusta, kaavoituksesta ja materiaalin neulonnasta alkaen aina ompeluun ja viimeistelyyn saakka. Tästä kertoo tuotteille myönnetty avainlipputunnus.

Tuotenro: 1030

Ruskovilla

Villavaippahousuista kaikki alkoi Ruskovilla syntyi vuonna 1981 vastaamaan vanhempien tarpeeseen löytää hengittäviä kestovaippoja vauvalleen. Siihen aikaan yleisimpänä imevänä osana käytettiin sideharsoa, kuoriosana muovihousuja, myöhemmin kolmionmallista muoviliinaa. Monet olivat tutustuneet ruotsalaisiin villaisiin vauvanvaatteisiin ja vaippahousuihin. Niitä myytiin pienimuotoisesti myös Suomessa, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi moni vanhempi sai tilatut vaatteet vasta kun ne olivat aiotulle vauvalle jo käyneet pieniksi. Anneli Wahlsten ja Mauno Mattsson muuttivat 70-luvun lopussa Helsingistä Artjärvelle. Heitä kiinnosti luonnonmukainen viljely ja yhteys luontoon. Perustettiin marjatarha, joka työllisti kesät, mutta talven yli piti myös selviytyä. Niinpä he päättivät tarttua mahdollisuuteen valmistaa villaisia vauvanvaatteita, koska kysyntä Suomessa ylitti tarjonnan. Anneli ja Mauno ottivat yhteyttä ruotsalaiseen valmistajaan, sopivat yhteistyöstä, ja matkustivat Ruotsiin oppimaan villavaatteiden valmistusta. Anneli tutustui ompeluun ja Mauno kudontaan, ompelukoneisiin, konehuoltoon ja leikkuuseen. Pakettiauto oli todella raskaasti lastattu, kun he saapuivat takaisin Suomeen mukanaan saumureita, helmakoneita ja vanneleikkuri. Ensimmäiset tuotteet olivat villaiset vauvanvaatteet: vaippahousut, potkuhousut ja paita joiden avulla pieni vastasyntynyt pysyy lämpimänä. Ne ovat yhä edelleen tuotannossa, kaavoja on vain päivitetty määrävälein. Seuraavana vuonna palkattiin ensimmäinen ompelija ja mallisto laajeni lasten ja aikuisten villavaatteisiin. Vähitellen asiakkaiden pyynnöstä Ruskovilla alkoi käyttämään muitakin luonnonkuituja: silkkiä, luomupuuvillaa ja silkkivillaa. Henkilökunta kasvoi tasaisesti ja vientimahdollisuudet ulkomaille avautuivat.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta