Vauvan kypärämyssy villaa Hiekka
Vauvan kypärämyssy villaa Hiekka
Ruskovilla

Vauvan kypärämyssy villaa Hiekka

Hinta 27,00 21,77

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 27,0021,77

Määrä:

Yhteensä:

Vauvan kypärämyssy villaa suojaa vauvan pään ja niskan vedolta ja toimii vuoden ympäri, sillä se ei hiosta ja lämmittää kosteanakin. Merinovilla on kaikkein pehmein villalaatu ja tuntuu miellyttävältä iholla.

Sileästä interlock-neuloksesta valmistettu kypärämyssy on litteäsaumainen ja sopii käytettäväksi sellaisenaan, aluslakkina tai vaikka kypärän alla. Saumat eivät paina myöskään vaunuissa nukkujaa.

Materiaali: 100% GOTS-sertifioitua pehmeää pitkäkuituista luomumerinovillaa. Mulesing-vapaa.

Pesuohje:

Voit pestä tuotteen konessa villanpesu ohjelmalla 30°asteessa, käytä villalle ja silkille soveltuvaa pesuainetta. Tahrat lähtevät hellävaraisesti ja tehokkaasti sappisaippualla. Kuosittele vaate kosteana. Vaate pehmenee ja kutistuu hieman ensipesussa.

Tuotetta ei tarvitse pestä ennen käyttöä. Villa puhdistaa itse itseään: se reagoi ilman hapen kanssa ja neutraloi ihon eritteitä, joten tuulettamalla pidennät pesuvälejä.

Suojaa vaate koilta ja kuoriaisilta säilyttäen se esimerkiksi tiiviissä muovipussissa, kuin se ei ole käytössä. Tuotteen pussi sopii hyvin säilytykseen.

Valmistusmaa:

Tuote suunniteltaan, kaavoitetaan ja ommellaan, luomuvilla neulotaan sekä tuote valmistetaan sekä pakataan Suomessa Artjärvellä Ruskovillan omien ammattilaisten toimesta.

GOTS-sertifioitu ja mulesing-vapaa luomumerinovilla tulee Argentiinasta ja Uruguaysta. Sertifiointi takaa eläinten hyvän kohtelun mm. ravinnon, suojan ja terveydenhuollon osalta. Lampaat laiduntavat vapaana vuosittaista keritsemistä lukuunottamatta, ja paikalliset viranomaiset kouluttavat ja valvovat ammattikeritsijöiden toimintaa.

Kaikki Ruskovillan tuotteet valmistetaan 100% uusiutuvalla energialla, ja tuotanto-, varasto- ja myymälätilojemme lämmityksessä hyödynnetään uusiutuvaa maalämpöä.

Ylijäävät villatilkut ovat osa ekologista vaatetuotantoa: vaalea villa karstataan petivaatteiden täytteiksi, ja värikäs villa menee teollisuuden tarpeisiin mm. öljynimeytysmatoiksi ja parketinalusmatoksi.

Tuotenro: 1035

Ruskovilla

Ruskovillan perustivat Anneli Wahlsten ja Mauno Mattsson vuonna 1981 Artjärvellä, jossa yhä tänäkin päivänä Ruskovilla-tuotteet syntyvät kotimaisella työllä suunnittelusta, kaavoituksesta ja materiaalin neulonnasta alkaen aina ompeluun ja viimeistelyyn saakka. Tästä kertoo tuotteille myönnetty avainlipputunnus. Toiminnan ytimessä on koko ajan pidetty asiakkaiden toiveiden kuuntelemista, ja monesta perheestä löytyykin jo 4. ja 5. sukupolven Ruskovillan tuotteiden käyttäjiä. Tänä päivänä luomumateriaalit, korkea laatu sekä läpinäkyvä lähituotanto ovat ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta