Rintapumppu silikoni
Rintapumppu silikoni
Rintapumppu silikoni
Lansinoh

Rintapumppu silikoni

Hinta 19,90 16,05

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 19,9016,05

Määrä:

Yhteensä:

Lansinoh maidonkerääjä / rintapumppu toimii yksinkertaisesti pelkällä alipaineella ja on asiakkaidemme keskuudessa todella suosittu!

Saat talteen jokaisen tipan arvokasta rintamaitoa, kun keräät kätevästi maitoa toisesta rinnasta imettäessäsi toisesta. Tämä yksiosainen maidonkerääjä on turvallinen, mukava ja sopii kaikenkokoisille rinnoille. Se tarttuu rintaan kiinni alipaineella ja pysyy siinä itsestään. Mukana tuleva kaulanauha varmistaa, ettei maito kaadu, jos kerääjä irtoaa rinnasta.

Maateriaali on pehmeää, kevyttä ja astianpesukoneen kestävää. Imupohja varmistaa, ettei kerääjä kaadu pöydällä ollessaan. Mukana tulevalla kannella voi sulkea kerääjän tiiviisti. Maito on helppo kaataa säilytysastiaan kerääjän joustavasta nokasta. Tilavuus 100ml.

Maidokerääjä ei sisällä BPA:ta, PVC:tä tai ftalaatteja.

Silikonisen rintapumpun (alipainepumpun) käyttö maidonkerääjänä:

Silikonisen rintapumpun (alipainepumpun) käyttö imettäessä:

Tuotenro: 54081

Lansinoh

Lansinoh® tuoteperhe on ollut imettävien tukena jo yli 30 vuoden ajan. Lansinoh sai alkunsa juuri äidiksi tulleen Resheda Hagenin keittiössä vuonna -78, kun hän etsi apua imetyksestä kipeytyneille rinnoille. Reshedan omat imetyshaasteensa herättivät intohimon auttaa muita äitejä, mikä on edelleen Lansinohin liikeidean perusta.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta