Äitiysside Postpartum Maternity Pad Large (0-2wk)
Äitiysside Postpartum Maternity Pad Large (0-2wk)
Äitiysside Postpartum Maternity Pad Large (0-2wk)
Lansinoh

Äitiysside Postpartum Maternity Pad Large (0-2wk)

Hinta 6,90 5,56

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 6,905,56

Määrä:

Yhteensä:

Äitiysside Postpartum Maternity Pad Large (0-2wk) on suunniteltu erityisesti synnytyksen jälkeiselle vuodolle noin kahden ensimmäisen viikon ajalle.

Äitiysside on pehmeää, hengittävää ja dermatologisesti testattua materiaalia, joka ei päästä runsastakaan vuotoa läpi. Äitiysside tarjoaa erityistä suojaa ja mukavuutta synnytyksen jälkeiselle ajalle, jolloin normaalit siteet eivät riitä.

Tuotenro: LAN69720

Lansinoh

Lansinoh® tuoteperhe on ollut imettävien tukena jo yli 30 vuoden ajan. Lansinoh sai alkunsa juuri äidiksi tulleen Resheda Hagenin keittiössä vuonna -78, kun hän etsi apua imetyksestä kipeytyneille rinnoille. Reshedan omat imetyshaasteensa herättivät intohimon auttaa muita äitejä, mikä on edelleen Lansinohin liikeidean perusta.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta