Äidinmaidon säilytyspussit 10kpl + adapteri
Äidinmaidon säilytyspussit 10kpl + adapteri
Äidinmaidon säilytyspussit 10kpl + adapteri
Lola & Lykke

Äidinmaidon säilytyspussit 10kpl + adapteri

Hinta 13,90 11,21

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 13,9011,21

Määrä:

Yhteensä:
Äidinmaidon säilytyspussit 10kpl + adapteri. Ihanteelliset pussit rintamaidon pakastamiseen, säilytykseen ja syöttämiseen. Helppo pumpata, säilyttää ja syöttää yhdellä pussilla. 
 
Ihanteellinen tapa säilyttää, pakastaa ja suojata arvokasta rintamaitoa – Lola&Lykke® äidinmaidon säilytyspussit ovat helppokäyttöisiä ja hygieenisiä. Pussit on ennalta steriloitu, ne eivät vuoda ja ne ovat heti valmiita käyttöön. Pussi kiinnittyy adapterilla suoraan sähköiseen Lola&Lykke® rintapumppuun sekä tuttipulloon. Aseta pystyyn tai tasaisesti kompaktia säilytystä varten.
  • Paketissa adapteri Lola&Lykke® rintapumppuun sekä pulloon
  • valmiiksi steriloitu ja kaksoistiivistetty, eivät vuoda
  • voidaan pakastaa
  • voidaan lämmittää
  • BPA/ftalaatti vapaita täydellistä varmuutta ja suojaa varten

Tuotenro: LL-01

Lola & Lykke

Lola&Lykke on suomalainen kahden äidin perustama yritys, joka haluaa tuoda huomion takaisin äitiin ja varmistaa, että apua on saatavilla silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Äidin hyvinvointi on avainasemassa vauvan, koko perheen sekä myös äidin jaksamisen kannalta. Kaikki innovatiiviset Lola&Lykke -tuotteet on suunniteltu Suomessa ja brändin kokonaisvaltaisena tavoitteena on tehdä kaikkien huikeiden äitien elämästä vauvan kanssa vähän helpompaa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta