Vauvan tossut villafleece Dyyni 0-1v
Vauvan tossut villafleece Dyyni 0-1v
Ruskovilla

Vauvan tossut villafleece Dyyni 0-1v

Hinta 26,00 20,97

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 26,0020,97

Määrä:

Yhteensä:

Vauvan tossut villafleece ovat untuvaisen pehmeät ensitossut vauvalle.

  • 100% luonnollista, pehmeäksi harjattua luomumerinovillaneulosta
  • kaksi käyttötapaa: ensin pienempinä sauma sisällä, ja jalan kasvaessa saumat ulkopuolelle käännettynä.
  • Suomalaista käsityötä Artjärveltä
  • Villa puhdistaa itse itseään, sitä ei tarvitse pestä usein
  • Villa sopii allergikoille ja herkkäihoisille sekä on maatuvaa ja paloturvallista

Ruskovilla Vauvan tossut villafleece ovat pehmeäksi harjattua villaneulosta, joka tuntuu miellyttävältä jopa paljasta ihoa vasten. Villa ei hiosta, ja lämmittää kosteanakin. Sopii allergikoille ja herkkäihoisille. Töppösten avulla jatkat esimerkiksi Ruskovilla villafleecehaalarin käyttöikää sen jälkeen, kun lahkeiden käänteet eivät enää ylety varpaiden yli.

Materiaali: 100% luomumerinovillafleece

Mikromuoviton ja hiostamaton vaihtoehtomme keinokuiduille: 100% GOTS-sertifioitu luomuvillafleece. Aito villa lämmittää kosteanakin. Se neutraloi hajuja, eikä sitä tarvitse pestä usein. Puhdas villa on myös paloturvallinen materiaali, joka maatuu täysin elinkaarensa päässä.

Pesuohjeet:

Pese villa mieluiten käsin kädenlämpöisessä vedessä kyttämällä villan ja silkin pesuainetta. Voit pestä myös koneessa 30 °C käsinpesuohjelmalla. Tahrat lähtevät hellävaraisesti ja tehokkaasti sappisaippualla. Kuosittele vaate kosteana. Vaate pehmenee ja kutistuu hieman ensipesussa.

Tuotetta ei tarvitse pestä ennen käyttöä. Villa puhdistaa itse itseään: se reagoi ilman hapen kanssa ja neutraloi ihon eritteitä, joten tuulettamalla pidennät pesuvälejä.

Suojaa vaate koilta ja kuoriaisilta säilyttäen se esimerkiksi tiiviissä muovipussissa, kuin se ei ole käytössä. Tuotteen pussi sopii hyvin säilytykseen.

Valmistusmaa: Tuote on suunniteltu, kaavoitettu ja ommeltu Suomessa Artjärvellä, materiaali on neulottu Saksassa.

GOTS-sertifioitu ja mulesing-vapaa luomumerinovilla tulee Argentiinasta ja Uruguaysta. Sertifiointi takaa eläinten hyvän kohtelun mm. ravinnon, suojan ja terveydenhuollon osalta. Lampaat laiduntavat vapaana vuosittaista keritsemistä lukuunottamatta, ja paikalliset viranomaiset kouluttavat ja valvovat ammattikeritsijöiden toimintaa.

Sävyt saadaan aikaan mahdollisimman turvallisesti reaktiivivärein ilman kromivärejä ja raskasmetallisuoloja. Villafleece on 100% luonnontuote eikä siitä irtoa vesistöihin haitallisia mikromuoveja

Tuotenro: F-1850

Ruskovilla

Ruskovillan perustivat Anneli Wahlsten ja Mauno Mattsson vuonna 1981 Artjärvellä, jossa yhä tänäkin päivänä Ruskovilla-tuotteet syntyvät kotimaisella työllä suunnittelusta, kaavoituksesta ja materiaalin neulonnasta alkaen aina ompeluun ja viimeistelyyn saakka. Tästä kertoo tuotteille myönnetty avainlipputunnus. Toiminnan ytimessä on koko ajan pidetty asiakkaiden toiveiden kuuntelemista, ja monesta perheestä löytyykin jo 4. ja 5. sukupolven Ruskovillan tuotteiden käyttäjiä. Tänä päivänä luomumateriaalit, korkea laatu sekä läpinäkyvä lähituotanto ovat ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta