Vauvan myssy silkkivillaa
Vauvan myssy silkkivillaa
Ruskovilla

Vauvan myssy silkkivillaa

Hinta 19,50 15,73

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 19,5015,73

Määrä:

Yhteensä:

Vauvan myssy silkkivillaa on pehmoinen ja luonnollinen myssy pienelle vauvalle. Myssyssä on solmittavat nuahat. Silkkivillassa yhdistyvät villan lämpö ja silkin pehmeys ympärivuotiseen käyttöön. Kumpikin materiaali viilentää kuumalla ja lämmittää kylmällä, ja imee itseensä kosteutta tuntumatta märältä. Aidot luonnonkuidut joustavat, eivätkä hiosta kuumallakaan. 

Ohuesta rakenteesta johtuen materiaali sopii kevyeen arkiaktiivisuuteen, mutta ei kestä paljon hankausta sisältävää hikiliikuntaa huopumatta. Elinkaarensa päässä 100% villa ja 100% silkki palaavat osaksi luonnon kiertokulkua.

Materiaali: luomusilkki 30%, luomuvilla 70%. Tuotetta ei viimeistellä ihmisille ja luonnolle haitallisilla suoja-aineilla. Neulominen viimeistellään saippuapesulla.

Pesuohje: tuotetta ei tarvitse pestä ennen käyttöä. Tuuletus pitää silkkivillan raikkaana ja pidentää pesuväliä. Pesu kädenlämpöisessä vedessä tai koneen 30 asteen käsinpesuohjelmalla luonnollisella pesuaineella. Kuosittelu kosteana. Suosittelemme pesuun Sonettin villan ja silkin pesuainetta sekä tahranpoistoon Sonettin sappisaippuaa. Älä kuivata suorassa auringonvalossa tai lämmönlähteen läheisyydessä

Pidempiaikainen säilytys pestynä tuotteen alkuperäisessä pakkauspussissa.

Valmistusmaa: Silkkivillan luomusilkki on kasvatettu Kiinassa, ja luomuvilla tulee Argentiinasta ja Uruguaysta. Tuote on suunniteltu, kaavoitettu, ommeltu sekä materiaali neulottu Suomessa Artjärvellä.

Tuotenro: 4070

Ruskovilla

Ruskovillan perustivat Anneli Wahlsten ja Mauno Mattsson vuonna 1981 Artjärvellä, jossa yhä tänäkin päivänä Ruskovilla-tuotteet syntyvät kotimaisella työllä suunnittelusta, kaavoituksesta ja materiaalin neulonnasta alkaen aina ompeluun ja viimeistelyyn saakka. Tästä kertoo tuotteille myönnetty avainlipputunnus. Toiminnan ytimessä on koko ajan pidetty asiakkaiden toiveiden kuuntelemista, ja monesta perheestä löytyykin jo 4. ja 5. sukupolven Ruskovillan tuotteiden käyttäjiä. Tänä päivänä luomumateriaalit, korkea laatu sekä läpinäkyvä lähituotanto ovat ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta