Vauvan myssy Metsä silkkivillaa
Vauvan myssy Metsä silkkivillaa
Vauvan myssy Metsä silkkivillaa
Vauvan myssy Metsä silkkivillaa
Ruskovilla

Vauvan myssy Metsä silkkivillaa

Hinta 28,00 22,58

Määrä:

Yhteensä:

Vauvan myssy Metsä silkkivillaa sisältää Re-Connecting Nature™ -metsäuutetta. Vauvojen myssy nauhoilla suojaa ja lämmittää vauvan päätä sisällä ja ulkona. Se sopii myös aluslakiksi ja pysyy hyvin paikoillaan.

Tieteellisissä tutkimuksissa on osoitettu, että monipuolinen altistuminen luonnon mikrobeille on yhteydessä vähäisempään autoimmuunisairauksien, kuten allergioiden, astman ja 1-tyypien diabeteksen, esiintyvyyteen. Suomessa kehitetty Re-Connecting Nature™ -metsäuute sisältää metsistä löytyviä luonnollisia mikrobikantoja.

Ensimmäisenä yrityksenä maailmassa Ruskovilla on onnistunut lisäämään Re-Connecting Nature™ -metsäuutetta vaatteisiinsa ja asusteisiinsa. Uute on lisätty silkkivillaneulokseen osana tuotantoprosessia.

Vauvojen immuunipuolustus tarvitsee monipuolista altistusta. Suosittelemme aloittamaan vaatteiden käytön kahden kuukauden iästä alkaen. Parhaiden vaikutusten saavuttamiseksi käytä tuotteita niin paljon kuin mahdollista.

Hihattomassa bodyssä on limitetty v-kaula-aukko, joka helpottaa pukemista ja nepparikiinnitys haarassa. Kaula-aukon ja jalka-aukkojen ympärillä on vahvikekanttaus. Niskassa on neulottu Rec-Cnnecting Nature™ -kangaslogo.

Materiaali: 100 % mulesing-vapaa luomusertifioitu silkkivilla, 160g/m2. 30% silkkiä ja 70% luomuvillaa.

Silkkivillassa yhdistyvät kummankin materiaalin parhaat puolet: silkin sileys ja villan lämpö. Ohut materiaali on joustavaa ja hengittävää, ja tarjoaa tarvittavaa lisälämpöä muihin vaatteisiin yhdistettynä. Värjäämättömästä luomusilkkivillasta valmistetut vaatteet ja asusteet sopivat lähes jokaiselle.

Uute saattaa levittyä hieman epätasaisesti, mikä voi näkyä neuloksen pinnassa pienenä sävyn epätasaisuutena.

Pesuohje: puhdista ensisijaisesti tuulettamalla ja pese vain tarpeen mukaan. Käytä pesuun Sonettin Silkin- ja villanpesunestettä ja pese hellävaraisesti käsin. Ei tarvitse pestä ennen käyttöönottoa.

Valmistusmaa: Suunniteltu ja valmistettu kotimaisena käsityönä Artjärvellä. Silkki on kasvatettu Kiinassa ja luomuvilla tulee Argentiinasta ja Uruguaysta.

Tuotenro: RN-075

Ruskovilla

Ruskovillan perustivat Anneli Wahlsten ja Mauno Mattsson vuonna 1981 Artjärvellä, jossa yhä tänäkin päivänä Ruskovilla-tuotteet syntyvät kotimaisella työllä suunnittelusta, kaavoituksesta ja materiaalin neulonnasta alkaen aina ompeluun ja viimeistelyyn saakka. Tästä kertoo tuotteille myönnetty avainlipputunnus. Toiminnan ytimessä on koko ajan pidetty asiakkaiden toiveiden kuuntelemista, ja monesta perheestä löytyykin jo 4. ja 5. sukupolven Ruskovillan tuotteiden käyttäjiä. Tänä päivänä luomumateriaalit, korkea laatu sekä läpinäkyvä lähituotanto ovat ajankohtaisempia kuin koskaan aiemmin.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta