Vauvan kypärämyssy Foggy Black
Vauvan kypärämyssy Foggy Black
Vauvan kypärämyssy Foggy Black
Vauvan kypärämyssy Foggy Black
ManyMonths

Vauvan kypärämyssy Foggy Black

Hinta 36,90 29,76

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 36,9029,76

Määrä:

Yhteensä:

ManyMonths Natural Woollies Elephant Hood -kypärämyssy on yksi suosituimmista ManyMonths-tuotteista. Klassinen ja yksinkertainen malli näyttää hyvältä ja on helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Se sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja ManyMonthsin vaatteille tuttuun tapaan myssy kasvaa lapsesi mukana, joten samaa kypärämyssyä ehtii käyttää useamman kauden ajan.

Manymonths-kypärämyssyt

  • Pehmeä ja joustava
  • Kaikki saumat litteitä
  • Takana oleva kuminauha on peitetty villalla
  • Pysyy hyvin päässä jopa kantotakkia puettaessa

Erityisen leikkauksen ja niskaan ommellun kuminauhan ansiosta myssy pysyy aina napakasti paikoillaan. Niskan kuminauha on peitetty kokonaan villaneuloksella, joten se ei pääse hiertämään lapsen herkkää ihoa. Täydellinen istuvuus: pienen lapsen on lähes mahdotonta riisua ja heittää kypärämyssyä pois.

Reilun pituinen kauluriosa suojaa tehokkaasti niskaa, rintaa ja yläselkää. Erillistä kaulahuivia tai kauluria ei siis välttämättä tarvita. Pitkä rintakappale on kätevä erityisesti kuolaavilla vauvoilla, sillä se suojaa vaatteita kastumiselta. Kasvojen aukko istuu hyvin ja estää tuulta pääsemästä lapsen korviin.

Sileästi päätä myöten asettuva malli on joustava ja saumat ovat litteät, joten Elephant Hood on mukava myös nukkuessa. Ei hihnoja tai kiinnittimiä jotka voisivat tarttua kiinni muihin vaatteisiin.

Ympärivuotiseen käyttöön

Villavaatteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Villa on ainutlaatuinen materiaali, joka mukautuu kehon vaihtuvaan lämpötilaan pitäen sen mahdollisimman tasaisena. Koska villa on luonnollisesti antibakteerinen, villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein; pelkkä tuuletus riittää hyvin. Varsin käytännöllistä lapsiperheissä!

Kypärämyssy on loistava sellaisenaan lauhalla kelillä ja sopii kerrospukeutumiseen, kun on todella kylmä ja pakkasta. Se sopii myös muiden pipojen ja kypärien, kuten pyöräily- ja laskettelukypärän alle. Elephant Hood on täydellinen valinta kantavalle, ulkoilevalle ja urheilevalle perheelle.

Kokosuositukset

  • 50-56/62cm = 0-4kk (NewComer) päänympärykselle n.44 cm
  • 62-80/86cm = 3-18kk (Charmer/Explorer) päänympärykselle n. 47 cm
  • 80-104/110cm = 1-5v (Adventurer/Conqueror) päänympärykselle n. 53 cm
  • 110-122/128cm = 5-7v (Innovator) päänympärykselle n. 55 cm

Mittasuositukset ovat suuntaa antavia ja istuvuus vaihtelee lapsen päänmuodon mukaan. Kypärämyssy kasvaa lapsen mukana.

Materiaali: 100 % merinovilla ribbineulos

Manymonths merinovilla on mulesing-vapaata ja sillä on tiukimman luokan 1 Öko-tex 100 sertifikaatti, joka tarkistetaan vuosittain. Tätä merinovillaribbineulosta valmistetaan nimenomaan ja ainoastaan ManyMonths Natural Woollies- mallistoa varten (paino n. 380 g/m2) — se on lämpimämpää ja paksumpaa villaneulosta kuin mitä useimmat muut valmistajat käyttävät.

Pesuohje:

  • Konepestävä, hienopesu 30 astetta.
  • Suosittelemme villatuotteille ensisijaisesti tuuletusta pesun sijaan. Villavaatteita ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen.
  • Pesu villalle soveltuvalla hienopesuaineella. Ei valkaisua, ei rumpukuivausta.

Valmistusmaa: Suunniteltu Suomessa, valmistettu Kiinassa tehtaalla, jonka ompelimon pitkäaikaisen omistajaperheen ManyMonths tuntee henkilökohtaisesti. Heillä on erinomaiset työolosuhteet, työntekijöille maksetaan korkeampaa palkkaa ja he saavat myös muita henkilökuntaetuja.

Tuotenro: BT010-fog

ManyMonths

ManyMonths® on suomalaisen perheyritys BabyIdea Oy:n tuotemerkki. BabyIdean arvoja ovat luonnonmukaisuus, vaistovanhemmuus sekä vastuu ympäristön hyvinvoinnista. ManyMonthsin Natural Woollies -tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioidulla yhteistyökumppanilla reiluissa työoloissa ja ekologisia arvoja kunnioittaen. Ekologiset, laadukkaat ja eettisesti tuotetut ManyMonths-villatuotteet ovat erityisen sopivia pohjoismaisiin sääolosuhteisiin.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta