Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana vauvakortit
Oot niin ihana

Oot niin ihana vauvakortit

Hinta 29,90 27,18

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 29,9027,18

Määrä:

Yhteensä:

Oot niin ihana vauvakortit on tarkoitettu vauvavuoden tärkeimpien muistojen ja virstanpylväiden tallentamiseen helposti ja hauskasti. Valitse sopivat kortit vauvan kanssa kuvaan ja pidä lähipiiri ajan tasalla saavutetuista taidoista sekä ihanista kuulumisistanne.

Yhdistelemällä useampia kortteja samaan kuvaan saat talteen lukemattomia ihania hetkiä. Vauvakortit sisältävät ohjekortin sekä 34 numero- ja tekstikorttia, joista muodostat monta erilaista hauskaa tarinaa valokuviisi.

Kortit tulevat kauniissa, kovassa säilytys- ja lahjalaatikossa. Laatikon päällä on vauvakirjasta tuttu Oot niin ihana -painatus.

Valmistusmaa: kortit on suunniteltu ja painettu Suomessa. Laatikko on valmistettu Tanskassa.

Tuotenro: ONI-9

Oot niin ihana

Oot niin ihana on Suomessa suunniteltu, aivan uudenlainen vauvakirja. Se on tehty käyttäjien kanssa yhdessä ja sopii kaikenlaisille perheille. Raikas visuaalinen ilme inspiroi sekä kannustaa taltioimaan vauvamuistoja omalla persoonallisella tavalla. Aiheina mm. odotus, kuukausisivut 1-12, nukkuminen ja muut vauvavuoden virstanpylväät. Mukana on myös kuvitettuja, tekstittömiä sivuja, joihin voi kiinnittää kuvia tai kirjoittaa vapaasti.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta