Tutti 2-pack GLOW Blush / Vanilla pyöreä/luonnonk
Tutti 2-pack GLOW Blush / Vanilla pyöreä/luonnonk
Tutti 2-pack GLOW Blush / Vanilla pyöreä/luonnonk
Tutti 2-pack GLOW Blush / Vanilla pyöreä/luonnonk
Bibs

Tutti 2-pack GLOW Blush / Vanilla pyöreä/luonnonk

Hinta 12,95 10,44

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 12,9510,44

Määrä:

Yhteensä:

Bibs Color GLOW tutti loistaa pimeässä ja on helppo löytää vaikka keskellä yötä. Unohda epätoivoinen tutin etsintä ja helpota elämää pimeässä loistavalla tutilla, jonka vauva voi itsekin nähdä ja napata takaisin suuhun!

Pidä tuttia valolähteen alla 5-10 sekunnin ajan, jonka jälkeen se loistaa piemässä jopa 8 tuntia!

Bibs Color malli on Bibsin alkuperäinen suuren suosion saavuttanut pyöreä tuttimalli. GLOW tutissa valkoinen rengas on tehty hohtavasta materiaalista. Kevyt, pyöreä suojaosa kaareutuu vauvan iholta hieman ulospäin, jotta ilma pääsee kiertämään eikä kosteus jää iholle.

Imuosassa on venttiili, joka mahdollistaa ilman sisään ja ulosvirtauksen. Vauvan imiessä imuosaa se litistyy ja täyttyy pehmeästi luonnollisen imuliikkeen mukaisesti.

Pakkaus sisältää kaksi tuttia.

Malli: pyöreä, luonnonkumi.

Kaikilla vauvoilla on erilaiset mieltymykset, imemistekniikka ja suun anatomia, joten siksi tuttejakin on erilaisia. Kokeilemalla eri tuttipäitä (anatominen, pyöreä, symmetrinen) sekä materiaalieja (luonnonkumi, silikoni) löydät vauvallesi sopivimman.

Väri: Blush ja Vanilla

Bibs koot: Koot ovat suuntaa antavia ja kaikkia Bibsin tuttikokoja voidaan käyttää jo vastasyntyneestä alkaen.

 • Onesize: 0+ kk
 • Size 1: 0+ kk
 • Size 2: 6+ kk
 • Size 3: 18+ kk

Materiaali:

 • Muoviosa: 100% turvallinen, ruoan kanssa kosketuksissa olemaan hyväksytty PP
 • Imuosa: luonnonkumi (latex). Valkoiseen muovirenkaaseen on väripigmentin sijaan sekoitettu valoa hohtavaa materiaalia.
 • Täyttää European Standard European standard EN 1400+A2 vaatimukset. Tutit valmistetaan sekä planeettaamme että sen periviä lapsiamme ajatellen. Lue vastuullisuudesta lisää täältä.

Puhdistus:

 • Steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Katso tarkemmat ohjeet täältä.
 • Puhdista tutti säännöllisesti. Yleisohje on puhdistaa tutti kerran päivässä kaatamalla sen päälle kiehuvaa vettä ja antamalla liota 5min ajan. Purista tuttiosaan kertynyt vesi pois ja anna kuivua.

Tuotenro: 110243

Bibs

Tanskalainen BIBS valmistaa ensiluokkaisen laadukkaita ja muotoilultaan esteettisiä vauvanhoitotarvikkeita. Vuonna 1978 perustetun yrityksen ehkä tunnetuin tuote, ikoninen pyöreä tutti on ollut markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan! 

Vuosien varella laajentuneen tuotevalikoiman perustana ovat korkea laatu, parhaimmat materiaalit sekä esteettinen muotoilu. Ympäristöystävällisyys ja turvallisuus näkyvät tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. BIBS osallistuu laajasti hyväntekeväisyystoimintaan, josta voit lukea lisää täältä. 

BIBSin tuotteita rakastetaan ja niihin luotetaan jo yli 100:ssa maassa!

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

 • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
 • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
 • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
 • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta