Tutti 2-pack Boheme D.Oak/Blush pyöreä/luonnonk
Tutti 2-pack Boheme D.Oak/Blush pyöreä/luonnonk
Tutti 2-pack Boheme D.Oak/Blush pyöreä/luonnonk
Tutti 2-pack Boheme D.Oak/Blush pyöreä/luonnonk
Bibs

Tutti 2-pack Boheme D.Oak/Blush pyöreä/luonnonk

Hinta 12,95 10,44

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 12,9510,44

Määrä:

Yhteensä:

Bibs Boheme tutti on saanut inspiraationsa modernin boheemisesta tyylistä. Tuttia koristavat luonnonläheiset elementit ja pyöreä siluetti, jotka tekevät siitä raikkaan, luovan ja eesteettisen.

Tutin pyöreä suojaosa kaareutuu vauvan iholta hieman ulospäin, joten ilma pääsee kiertämään eikä kosteus jää iholle. Tutissa on rengas kiinnitystä varten.

Imuosassa on venttiili, joka mahdollistaa ilman sisään ja ulosvirtauksen. Vauvan imiessä imuosaa se litistyy ja täyttyy pehmeästi luonnollisen imuliikkeen mukaisesti.

Pakkaus sisältää kaksi tuttia.

Malli: pyöreä imuosa, luonnonkumi.

Kaikilla vauvoilla on erilaiset mieltymykset, imemistekniikka ja suun anatomia, joten siksi tuttejakin on erilaisia. Kokeilemalla eri tuttipäitä (anatominen, pyöreä, symmetrinen) sekä materiaalieja (luonnonkumi, silikoni) löydät vauvallesi sopivimman.

Väri: Dark Oak ja Blush

Bibs koot: Koot ovat suuntaa antavia ja kaikkia Bibsin tuttikokoja voidaan käyttää jo vastasyntyneestä alkaen.

 • Onesize: 0+ kk
 • Size 1: 0+ kk
 • Size 2: 6+ kk
 • Size 3: 18+ kk

Materiaali:

 • Muoviosa: 100% turvallinen, ruoan kanssa kosketuksissa olemaan hyväksytty PP
 • Imuosa: luonnonkumi (latex)
 • Täyttää European Standard EN 1400+A2 vaatimukset. Tutit valmistetaan sekä planeettaamme että sen periviä lapsiamme ajatellen. Lue vastuullisuudesta lisää täältä.

Puhdistus:

 • Steriloi tutti ennen ensimmäistä käyttökertaa. Katso tarkemmat ohjeet täältä.
 • Puhdista tutti säännöllisesti. Yleisohje on puhdistaa tutti kerran päivässä kaatamalla sen päälle kiehuvaa vettä ja antamalla liota 5min ajan. Purista tuttiosaan kertynyt vesi pois ja anna kuivua.

Tuotenro: 230109

Bibs

Tanskalainen BIBS valmistaa ensiluokkaisen laadukkaita ja muotoilultaan esteettisiä vauvanhoitotarvikkeita. Vuonna 1978 perustetun yrityksen ehkä tunnetuin tuote, ikoninen pyöreä tutti on ollut markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan! 

Vuosien varella laajentuneen tuotevalikoiman perustana ovat korkea laatu, parhaimmat materiaalit sekä esteettinen muotoilu. Ympäristöystävällisyys ja turvallisuus näkyvät tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. BIBS osallistuu laajasti hyväntekeväisyystoimintaan, josta voit lukea lisää täältä. 

BIBSin tuotteita rakastetaan ja niihin luotetaan jo yli 100:ssa maassa!

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

 • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
 • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
 • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
 • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta