Katselukortti Iso Aurinko
Onni ja Ilona

Katselukortti Iso Aurinko

Hinta 3,00 2,42

Määrä:

Yhteensä:

Katselukortit aivan pienimmille, monta hauskaa hahmoa reilun kokoisissa korteissa! Muodot ja värit ovat suunniteltu elementeistä, jotka erityisesti kiinnostavat vauvaa, kuten kirkkaat värit, mustavalkoisuus, vahvat kontrastit, kaaret, spiraalit ja kulmat.

Katselukortit ovat taustapuolelta postikortteja. Materiaali postikorttikartonki. Sopivat hyvin myös onnitteluun.

Materiaali: postikorttikartonki

Koko: 14 x 14cm

Tuotenro: Onni-14

Onni ja Ilona

Onni ja Ilona -kortit ovat olleet myynnissä lokakuusta 2007. Idea värikkäisiin katselukortteihin syntyi, kun neuvolan hymynaamasta, joka on ilahduttanut vauvoja vuosikymmenestä toiseen. Ilahduta värikkäillä katselukorteilla vauvaasi tai anna kortti lahjaksi vauvaperheelle.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta