Vauvan kapalopussi Baby Cocoon Merino Terracotta
Vauvan kapalopussi Baby Cocoon Merino Terracotta
Vauvan kapalopussi Baby Cocoon Merino Terracotta
Vauvan kapalopussi Baby Cocoon Merino Terracotta
Vauvan kapalopussi Baby Cocoon Merino Terracotta
Vauvan kapalopussi Baby Cocoon Merino Terracotta
Ilado

Vauvan kapalopussi Baby Cocoon Merino Terracotta

Hinta 69,90 56,37

Määrä:

Yhteensä:

Vauvan kapalopussi Cocoon on saanut inspiraationsa kapaloimisen perinteestä, jota äidit ovat harjoittaneet tuhansia vuosia ympäri maailman.

Cocoon-kapalopussi syleilee vauvaa hellästi ja luo mukavan ja rakastetun tunteen. Kapalo jäljittelee kohdun "ahdasta" ja turvallista ympäristöä ja edesauttaa näin vauvan rauhoittumista, nukkumista ja hyvinvointia.

Cocoon-kapalopussi on kudottu hienoimmasta merinovillasta, joka hellii pienen vauvan herkkää ihoa. Merinovilla tunnetaan sen ainutlaatuisesta pehmeydestä, joustavuudesta, lämpöä tasaavista ja antibakteerisista ominaisuuksista sekä helppohoitoisuudesta.

Cocoon-kapalopussi joustaa, joten vauva on helppo pukea siihen. Vauvan voi laittaa kapalopussiin kokonaan, jolloin reunat nousevat päälaelle asti lämmittämään ja vain kasvot jäävät suuaukolle. Kapalopussi voi olla myös esimerkiksi vatsaan asti, jolloin se toimii turvallisena lämmittäjänä peiton tapaan.

Kapalopussi kapenee jalkopäätä kohti, jossa on kaunis koristetupsu.

Kapalopussit kudotaan verstaalla Portugalissa äärimmäisellä huolellisuudella.

Koko: 0-6 kuukautta

Materiaali: 100% merinovilla

Hoito-ohje: voidaan pestä koneessa villanpesuohjelmalla.

Valmistusmaa: Suunniteltu Ranskassa, valmistettu verstaalla Portugalissa

Tuotenro: ILCOC2

Ilado

Tuudita vauva Bola-korun heleään ääneen ja luo jo kohdussa olevaan vauvaasi ainutlaatuinen äänimuisto! Ranskalainen Ilado omistautuu äitien ja vauvojen hyvinvointiin, harmoniaan ja heidän välisen rakkauden edistämiseen. Iladon korumalliston perusti ranskalainen äiti Sandra Zeller, vuonna 2015, inspiroituneena Mayalaisesta Bola-koru perinteestä. Enemmän kuin koru, Bola tarjoaa luovan, korvinkuultavan jäljen rakkaudesta äidin ja lapsen välillä. Myöhemmin Iladon valikoima on kasvanut ja saanut inspiraatiota ympäri maailmaa äitien tuhansia vuosia harjoittamista perinteistä ja rituaaleista tutuilla tuotteilla, kuten Cocon kapalolla. 

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta