Harsosetti 2 kpl Bibs Muslin cloth Sand
Harsosetti 2 kpl Bibs Muslin cloth Sand
Harsosetti 2 kpl Bibs Muslin cloth Sand
New
Bibs

Harsosetti 2 kpl Bibs Muslin cloth Sand

Hinta 14,95 12,06

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 12,9510,44

Määrä:

Yhteensä:

Bibs Muslin harso kahden harson settinä, pehmeää musliini luomupuuvillaa.

Harsot ovat lapsiperheessä tarpeen useiden vuosien ajan. Niitä on hyvä aina olla käden ulottuvilla, sillä lasten kanssa sotkua syntyy pitkin päivää. Kauniit, pehmoiset harsot ilahduttavat vauvanhoitorutiineissa.

Käytä näitä pehmoisia harsoja pukluliinoina tai apuna keittiössä, kun jotain kaatuu. Harsot ovat mainio apu myös silloin, kun äkillinen pisuvahinko pääsee yllättämään. Kauniit harsot ilahduttavat kivasti vauva-arkea. Joskus vauvan kiintyvät harsoon, ja käyttävät niitä uniriepuina.

Harson kulmassa on leveä BIBS-nauha, jota voi hyödyntää ripustamiseen tai sitä voi käyttää loop-tyylisesti lelujen tms kiinnittämiseen pujottamalla harso kokonaisuudessaan nauhan läpi.

Koko: 70 x 70 cm

Materiaali: 100% luomupuuvilla

Pesuohje: konepesu 40°C asteessa, normaali rumpukuivaus. Silitystä ei suositella, se poistaa kankaasta ryppymuodon ja pehmeyden.

Tuotenro: 9402214

Bibs

Tanskalainen BIBS valmistaa ensiluokkaisen laadukkaita ja muotoilultaan esteettisiä vauvanhoitotarvikkeita. Vuonna 1978 perustetun yrityksen ehkä tunnetuin tuote, ikoninen pyöreä tutti on ollut markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan! 

Vuosien varella laajentuneen tuotevalikoiman perustana ovat korkea laatu, parhaimmat materiaalit sekä esteettinen muotoilu. Ympäristöystävällisyys ja turvallisuus näkyvät tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. BIBS osallistuu laajasti hyväntekeväisyystoimintaan, josta voit lukea lisää täältä. 

BIBSin tuotteita rakastetaan ja niihin luotetaan jo yli 100:ssa maassa!

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta