Bola-koru ketjulla Harmony hopea
Bola-koru ketjulla Harmony hopea
Bola-koru ketjulla Harmony hopea
Ilado

Bola-koru ketjulla Harmony hopea

Hinta 124,90 100,73

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 124,90100,73

Määrä:

Yhteensä:

Bola-koru on herkkä ja ainutlaatuinen kaulakoru, jonka heleän äänen vauva kuulee jo kohtuun äidin liikkuessa. Korua pidetään raskausaikana pitkässä nauhassa vatsan päällä ja korun sisällä olevat pienet kellot helisevät hiljaa ja kauniisti.

Korun äänellä on rauhoittava ja aisteja tuudittava vaikutus. Ääni muistuttaa turvallisuudesta ja yhteydestä äidin ja vauvan välillä. Vauvan synnyttyä korun rauhoittava ääni palauttaa vauvan mieleen äänimuiston hyvästä olosta ja rakkaudesta, josta hän nautti jo kohdussa ollessaan.

Rullaile korua raskausvatsan päällä ja annan suloisen melodian rauhoittaa. Alta löydät ohjeita videolta, kuinka luoda erilaisia äänimaisemia korua liikuttelemalla.

Bola-koru ja sen kaunis äitiä ja lasta yhdistävä ajatus on saatu inspiraationa Maya kansoilta. Bola-koru sopii mainiosti koruksi ihan jokaiselle henkilölle, elämän jokaiseen vaiheeseen.

Riipus roikkuu silkkisessä nauhassa, jonka päissä on viimeistelynä kauniit tasselitupsut.

Mitat: riipuksen halkaisija 20mm, nauhan pituus 1100mm

Materiaali:

  • riipus ja ketju hopeoitua messinkiä

Hoito-ohjeet:

  • Mitä enemmän hoidat korua, sitä kauniimmin se vanhenee
  • Vältä korun kosketusta hajuvesien, kosmetiikan ja kemikaalien kanssa. Ota koru pois ennen uimista.
  • Säilytä koru sen omassa Ilado-kotelossa
  • Korut hapettuvat luonnollisesti ilman ja kosteuden vaikutuksesta. Kaulakorun säännöllinen puhdistus säämiskällä säilyttää sen kiillon
  • Pinnoituksen periaattena on messingin päälle levitetty 18 karaatin kultakerros. On mahdollista ja normaalia, että pinta haalistuu ajan myötä.

Valmistusmaa: Suunniteltu ja valmistettu Ranskassa

Tuotenro: ILHARM1

Ilado

Tuudita vauva Bola-korun heleään ääneen ja luo jo kohdussa olevaan vauvaasi ainutlaatuinen äänimuisto! Ranskalainen Ilado omistautuu äitien ja vauvojen hyvinvointiin, harmoniaan ja heidän välisen rakkauden edistämiseen. Iladon korumalliston perusti ranskalainen äiti Sandra Zeller, vuonna 2015, inspiroituneena Mayalaisesta Bola-koru perinteestä. Enemmän kuin koru, Bola tarjoaa luovan, korvinkuultavan jäljen rakkaudesta äidin ja lapsen välillä. Myöhemmin Iladon valikoima on kasvanut ja saanut inspiraatiota ympäri maailmaa äitien tuhansia vuosia harjoittamista perinteistä ja rituaaleista tutuilla tuotteilla, kuten Cocon kapalolla. 

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta