Synnytysaltaan suojamuovi La Bassine
Synnytysaltaan suojamuovi La Bassine
Synnytysaltaan suojamuovi La Bassine
Synnytysaltaan suojamuovi La Bassine
Made in Water

Synnytysaltaan suojamuovi La Bassine

Hinta 39,00 31,45

Määrä:

Yhteensä:

Synnytysaltaan suojamuovi La Bassine pitää veden puhtaana, kun vesi ei pääse kosketukseen itse altaan kanssa. Suojamuovissa on paikat altaan kahvoille. Tämä suoja sopii La Bassine ja La Bassine Professional altaisiin, joiden ulkomitat ovat 165 cm x135 cm ja sisämitat 125 cm x 95 cm.

  • Suojamuovin käyttö on hygieniasyistä välttämätöntä, kun allasta käytetään sairaalassa useita kertoja. Se tekee altaan puhdistamisesta myös huomattavasti helpompaa, kun suoja laitetaan käytön jälkeen suoraan kierrätykseen.
  • Tämä muotoon tehty suoja istuu täydellisesti ja suojaa altaan reunat sekä kahvat.
  • Suojan paksuus on 0,22 mm eli se lisää altaan vahvuutta käytön aikana.
  • Suojamuovi kannattaa laittaa pakoilleen niin, että aloittaa kahvoista ja varmistaa ensin niiden istuvuuden ja vetää sen jälkeen loppuosan suojasta paikoilleen. 

HUOM! Suojan voit palauttaa käyttämättömänä neljä viikkoa lasketun ajan jälkeen, jolloin hyvitämme suojan hinnan. Poikkeuksellisesti tämän tuotteen palautus postitse tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella.

Tuotenro: 909001010

Made in Water

Made in Water-synnytysaltaat on tarkoituttu sekä avautumisvaihetta että synnytystä varten. Vesi nopeuttaa avautumisvaihetta, lievittää kipua ja vähentää välilihan vaurioita. Made in Water-altaat on valmistettu tukevammasta materiaalista (0.60 mm paksu ekoystävällinen vinyyli (PVC) – ei sisällä lyijyä, kadmiumia, silikonia eikä kiellettyjä ftalaatteja). Altaiden reunat ovat paksut ja tukevat, joten voit vapaasti nojailla niihin. Altaan sisäpuolella on kaksi kahvaa, jotka helpottavat asennon vaihtoa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta