Tutti, Natural Wave keskinopea virtaus
Lansinoh

Tutti, Natural Wave keskinopea virtaus

Hinta 7,95 6,41

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 7,956,41

Määrä:

Yhteensä:

Tutti Natural Wave Lansinoh tuttipulloihin on luonnollisen rinnan muotoinen ja tukee rinnan ja pullon yhteiskäyttöä. Leveä kantaosa ja kapea kärki mahdollistavat luonnollisen, aaltomaisen imuliikkeen, jonka on todettu tukevan vauvan luontaista imuliikettä. Aaltomainen kielenliike tukee suun ja kasvojen lihasten kehittymistä ja vauva voi itse säädellä maidonvirtausta. Tutin pintamateriaali auttaa vauvaa saamaan paremman otteen ja mahdollistaa tehokkaan imemisen. Ilmaventiili (AVS TM) vähentää ilman joutumista vatsaan ja ehkäisee ilmavaivoja.

Tutti on valmistettu pehmeästä ja optimaalisesti venyvästä 100% silikonista. Sen sisäiset pystysuorat urat vahvistavat tutin rakennetta estäen sitä litistymästä kasaan tuttia imettäessä. BPA- ja BPS-vapaa.

Lansinoh NaturalWave tutteja on saatavana kolme virtausnopeutta: hidas (0kk), keskinopea (noin 3kk+) ja nopea (non 4kk+) virtaus.

Tuotenro: 75910

Lansinoh

Lansinoh® tuoteperhe on ollut imettävien tukena jo yli 30 vuoden ajan. Lansinoh sai alkunsa juuri äidiksi tulleen Resheda Hagenin keittiössä vuonna -78, kun hän etsi apua imetyksestä kipeytyneille nänneille. Reshedan omat imetyshaasteensa herättivät intohimon auttaa muita äitejä, mikä on edelleen Lansinohin liikeidean perusta.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta