Rintapumpun suppilo, koko 24mm 2-pack
Rintapumpun suppilo, koko 24mm 2-pack
Rintapumpun suppilo, koko 24mm 2-pack
Rintapumpun suppilo, koko 24mm 2-pack
Rintapumpun suppilo, koko 24mm 2-pack
Lola & Lykke

Rintapumpun suppilo, koko 24mm 2-pack

Hinta 14,90 12,02

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 14,9012,02

Määrä:

Yhteensä:

Rintapumpun suppilo, koko 24mm

Lola&Lykken traditionaalisesti suunniteltu rintasuppilo on valmistettu pehmeästä silikonista, minkä takia se on miellyttävän tuntuinen ja hankaamaton. Suppilo on suunniteltu muistuttamaan äidin rintaa, eli se on erinomainen valinta äideille jotka imettävät tai haluaisivat imettää vauvaansa.

Tämä rintasuppilo on hyvä äideille, joille imettäminen on hankalaa, sillä suppilo on suunniteltu jäljittelemään lapsen luontaista imurytmiä, jotta pumppaaminen sujuu tehokkaasti ja ennenkaikkea mukavasti.

Miksi oikean kokoisen rintasuppilon käyttäminen on tärkeää?

Mukavuus on tärkeä osa rintapumpun käyttökokemusta, mutta oikeankokoinen suppilo tekee pumppauksesta myös tehokkaampaa. Pumppaaminen voi olla hyvinkin hankalaa, ja huonosti istuva rintasuppilo tekee siitä takuuvarmasti vielä epämukavempaa - ja vaikuttaa myös maidon määrään.

On hyvä pitää mielessä, että tarvitsemasi rintasuppilon koko saattaa muuttua imetysmatkasi aikana, joten on hyvä aina välillä tarkistaa, onhan suppilo edelleen oikean kokoinen. Saatat myös huomata tarvitsevasi erikokoiset suppilot kummallekin rinnalle - tämä on myös normaalia, jopa yleistä. Muista, että pumppaamisen ei pitäisi sattua!

Löydä oma kokosi

- Oman koon löytäminen on helpointa aloittaa mittaamalla nännin halkaisija.

- Jos mittaat nännin halkaisijaksi alle 17mm, 21mm rintasuppilo on paras koko.

- Jos mittaat nännin halkaisijaksi alle 20mm, 24mm rintasuppilo on paras koko. Tämä tulee pumpun mukana.

- Jos mittaat nännin halkaisijaksi alle 25mm, 27mm suppilo on paras koko. Tätä tulee myyntiin alkusyksystä.

Tarkista kokosi

Rintapumpun suppilon koko riippuu myös siitä, miten rintarauhanen on muodostunut, sekä siitä, kuinka paljon ihossasi on elastisuutta. Onkin erittäin tärkeää tarkistaa, että käytössä on oikea suppilokoko. Näin voit tarkistaa:

- Käytä 24mm rintasuppiloa joka tulee pumppusi mukana (tai kokoa johon olet päätynyt nänninpohjan halkaisijan mittaamisen jälkeen). Keskitä nänni ja pidä suppiloa kevyesti rintaa vasten. (HUOM! Älä paina suppiloa rintaa vasten lujaa pumpatessasi, sillä tämä voi vahingoittaa maitotiehyitä.)

- Säädä rintapumpun stimuloivaa vakuumia niin korkealle, että se tuntuu hieman epämukavalta, ja tiputa voimakkuutta yhden pykälän verran alaspäin.

- Rintasuppilo on oikean kokoinen kun nännisi pysyy suppilossa keskellä vakuumista huolimatta, ja liikkuu vapaasti pumppaamisen aikana. Jos nänni puristuu täysin suppiloon, kokeile vähentää vakuumia. Jos vika jatkuu, saatat tarvita suuremman suppilon.

Tuotenro: RP-BS24

Lola & Lykke

Lola&Lykke on suomalainen kahden äidin perustama yritys, joka haluaa tuoda huomion takaisin äitiin ja varmistaa, että apua on saatavilla silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Äidin hyvinvointi on avainasemassa vauvan, koko perheen sekä myös äidin jaksamisen kannalta. Kaikki innovatiiviset Lola&Lykke -tuotteet on suunniteltu Suomessa ja brändin kokonaisvaltaisena tavoitteena on tehdä kaikkien huikeiden äitien elämästä vauvan kanssa vähän helpompaa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta