Lahjakortti myymälään 100 euroa
Bebes

Lahjakortti myymälään 100 euroa

Hinta 100,00 80,65

Määrä:

Yhteensä:

Voit ostaa Bebes lahjakortin kätevästi verkkokaupasta. Lähetämme halutessasi valmiin lahjakortin joko sinulle tai suoraan lahjan saajalle, jos valitset tilauksellesi maksullisen toimituksen. Muuten toimitamme lahjakortin sähköisesti ilman toimituskuluja vimeistään 48h kuluessa.

Jos tarvitset lahjakortin kiireisesti, laitathan silloin viestiä paivi@bebes.fi, tai soittele myymälään 09-737007, niin yritämme parhaamme mukaan toimittaa lahjakortin nopeammin. Päivästä riippuen se onnistuu joskus vaikka tunnin toimituksella.

Tämä lahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kampin Kauppakeskuksessa sijaitsevassa myymälässämme. Lahjakortin voi käyttää osissa.

Jos haluat ostaa lahjakortin, jonka voi käyttää verkkokaupassa, löydät lahjakortit täältä>>

Lahjakorttimme ilahduttavat varmasti kortin saajaa.

Voimassaoloaika: 1 vuosi ostopäivästä

Tuotenro: 1003-100

Bebes

testi

Saatavuus: Tilaustuote

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta