Pillikorkki Falk 350ml juomapulloon Peppermint
Liewood

Pillikorkki Falk 350ml juomapulloon Peppermint

Hinta 7,50 6,05

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 7,506,05

Määrä:

Yhteensä:

Pillikorkki Falk 350ml juomapulloon Peppermint on sporttinen vaihtokorkki pillillä, joka sulkee pullon, kun se käännetään alas. Täysin tiiviissä korkissa on silikoninen tiiviste, kätevä kantokahva ja irrotettava, pullon pohjaan asti yltävä pilli. Mukana pulloharja, jolla pillin voi pestä.

Koko: korkki 5,5cm, pillin pituus 16,3cm.

Materiaali: muovit PP ja PS, Silikoni

Pesuohje: käsinpesu mukana tulevalla pulloharjalla

Tuotenro: LW14346-7366

Liewood

Tanskalaisen Liewoodin tuotteet sopivat nykyaikaisen lapsiperheen tarpeisiin. Liewood on tunnettu kauniista, laadukkaista ja kestävistä lastentarvikkeistaan. Tuotteiden suunnittelu ja valmistus on alusta loppuun suunniteltu prosessi, jossa korostuvat luonnonmukaisuus, kestävyys, käytännöllisyys ja estetiikka. Liewood-tuotteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan pääosin Kiinassa ja Intiassa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta