Tuttipullo lasia Baby Bottle complete set Ivory
Tuttipullo lasia Baby Bottle complete set Ivory
Tuttipullo lasia Baby Bottle complete set Ivory
Tuttipullo lasia Baby Bottle complete set Ivory
Tuttipullo lasia Baby Bottle complete set Ivory
Tuttipullo lasia Baby Bottle complete set Ivory
Bibs

Tuttipullo lasia Baby Bottle complete set Ivory

Hinta 18,95 15,28

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 12,9510,44

Määrä:

Yhteensä:

Bibs tuttipullo lasia Baby Bottle complete set on käytännöllinen, turvallinen ja ekologinen tuttipullo vauvalle. Paketti sisältää

 • lasinen tuttipullo 110ml
 • tuttiosa hitaalla virtauksella (slow flow)
 • rengas ja maidon valumista estävä tiiviste käytettäväksi esimerkiksi laukussa
 • korkki
 • taitettava suppilo, jolla juoman tai esimerkiksi maidonkorvikejauheen annostelu sujuu sotkematta

Lasinen tuttipullo on turvallinen ja kestävä materiaali vauvan ruokailussa. Pullossa käytettävä lasi on borosilikaattilasia, jota käytetään yleisesti laboratorioissa. Sen iskunkestävyys sekä kuuman ja kylmän sieto on ensiluokkaista. Lasisesta pullosta ei irtoa mikromuovia lapsen maitoon, kuten lasten muovisista astioista.

Pullon tuttiosa on malliltaan pyöreä, kuten Bibsin suositussa Color tutissa ja materiaalilta se on luonnonkumia. Tuttiosassa on anti-colic venttiili, joka estää ilmaa menemästä vauvan mahaan.

Tuttiosan virtausvoimakkuuden valintaan vaikuttavat vauvan ikä ja se, onko vauva rintaruokittu vai korvikemaidolla. Yhden pullon juomiseen tulisi mennä noin 15-20 min oikeankokoisella tuttiosalla. Rintaruokitut vauvat ovat tottuneet näkemään enemmän vaivaa maidon saamiseksi, joten heille hitaampivirtauksinen tuttipsa sopii yleensä paremmin. Kokeilemalla löydät vauvallesi sopivan tuttiosan, joita voit ostaa myös lisää erikseen.

Pesuohje: Steriloi kaikki osat ennen käyttöä liottamalla niitä 5min kiehuvassa vedessä. Pese osat jokaisen käyttökerran jälkeen ja steriloi tuttiosa aina ennen käyttöä, varsinkin mitä pienemmästä vauvasta on kyse.

Luonnonkumista tuttiosaa ei saa laittaa mikroon eikä astianpesukoneeseen.

Materiaali: Byrosiittilasi (pullo), luonnonkumi (tuttiosa), 100% ruoan kanssa kosketuksissa olemaan sallittu muovi (korkkiosat). Pullo täyttää reuraavat Euroopan markkinoiden standardit:

 • EN 1400+A2
 • EN 14350
 • EN 71-3-2019
 • DIN EN 12868 2017-04
 • DIN EN 1186 2002-07
 • DIN CEN/TS 13130-23 2005-05
 • DIN EN ISO 11885 2009-09

Tuotenro: 5013216

Bibs

Tanskalainen BIBS valmistaa ensiluokkaisen laadukkaita ja muotoilultaan esteettisiä vauvanhoitotarvikkeita. Vuonna 1978 perustetun yrityksen ehkä tunnetuin tuote, ikoninen pyöreä tutti on ollut markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan! 

Vuosien varella laajentuneen tuotevalikoiman perustana ovat korkea laatu, parhaimmat materiaalit sekä esteettinen muotoilu. Ympäristöystävällisyys ja turvallisuus näkyvät tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa. BIBS osallistuu laajasti hyväntekeväisyystoimintaan, josta voit lukea lisää täältä. 

BIBSin tuotteita rakastetaan ja niihin luotetaan jo yli 100:ssa maassa!

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

 • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
 • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
 • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
 • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta