Tuttinauha Sage
Tuttinauha Sage
Tuttinauha Sage
Mylo

Tuttinauha Sage

Hinta 18,50 14,92

Määrä:

Yhteensä:

Mylo Tuttinauha on turvallinen ja kaunis tuttinauha, joka on tehty myrkyttömistä silikonihelmistä. Silikoniset helmet tuntuvat ihanan samettisilta ihoa vasten ja herkulliset värit tuovat iloa päivään ja piristystä lapsen asuun.

Tuttinauha on kätevä apu vauvan kanssa liikkuessa. Se on helppo kiinnittää klipsillä esimerkiksi vaatteeseen, jolloin se estää tuttia putoilemasta ja häviämästä.

Paksuus: 12mm

Pituus: 21,5 cm

Materiaali:

  • Helmet elintarvikesilikonia
  • Satiininyöri
  • Klipsit on valmistettu nikkeli-vapaasta metallista.

Materiaalit tulevat tarkkaan valituilta ja luotettavilta tehtaita ja ne on kemikaalitestattu (SGS)

Tuttinauhat vastaavat standardin SFS -EN 12586 vaatimuksia. Mylo valmistaa kaikki tuttiketjut itse ja voi näin taata niiden kestävyyden ja turvallisuuden.

Pesuohje: Tuotteen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippuaseoksella. Puun ja metalliosien keittämistä ei suositella.

Tuotenro: MY1-sage

Mylo

Mylo valmistaa turvallisia ja herkulisen kauniita tuotteita perheen pienimmille. Tämä vuonna 2017 perustettu Suomalainen yritys syntyi rakkaudesta kauniisiin väreihin ja muotoihin. Kaikki tuttinauhat ja purulelut valmistetaan käsin Suomessa ja merkiksi tästä suomalaisesta työstä Mylolle on myönnetty Avainlippu. Käytetyt materiaalit ovat ehdottoman turvallisia, tarkkaan valittuja ja testattuja. 

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta