Mum Stroller Hooks Vaunukoukut
Mum Stroller Hooks Vaunukoukut
Mum Stroller Hooks Vaunukoukut
Lola & Lykke

Mum Stroller Hooks Vaunukoukut

Hinta 15,90 12,82

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 15,9012,82

Määrä:

Yhteensä:

Mum Stroller Hooks Vaunukoukkujen avulla vapautat kätesi lapsellesi, kun voit ripustaa ostoskassit ja laukut vaunuihin kiinni!

  • Liukumaton tarrakiinnitys: helppo kiinnittää ja sopii kaikkiin vaunuihin säätöominaisuutensa vuoksi. Koukut eivät naarmuta vaunuja. 
  • Turvallinen ja vahva: koukut on tehty kestävästä nylon/polyesteri hihnasta, tarranauhasta ja alumiini-metalliseos koukusta. Kevyt, siirrettävä ja kestävä ratkaisu tavaroiden kuljettamiseen. Lukittuva klipsi varmistaa, että tavarasi pysyvät turvallisesti mukana. 
  • Monikäyttöinen: koukut sopivat rattaiden ja vaunujen lisäksi esimerkiksi polkupyöriin, pyörätuoleihin ja moneen muuhun!
  • Painavan kuorman kestävät: koukut kestävät painavaa kuormaa, mutta lapsesi turvallisuuden vuoksi valmistaja suosittelee enintään 5 kilon kuormitusta per koukku. 

Materiaali:

  • Hihna: nylon, polyester
  • Koukku: alumiinimetalliseos

Valmistusmaa: Suunniteltu Suomessa, valmistettu Kiinassa.

Tuotenro: TN-CJ-HOOK

Lola & Lykke

Lola&Lykke on suomalainen kahden äidin perustama yritys, joka haluaa tuoda huomion takaisin äitiin ja varmistaa, että apua on saatavilla silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Äidin hyvinvointi on avainasemassa vauvan, koko perheen sekä myös äidin jaksamisen kannalta. Kaikki innovatiiviset Lola&Lykke -tuotteet on suunniteltu Suomessa ja brändin kokonaisvaltaisena tavoitteena on tehdä kaikkien huikeiden äitien elämästä vauvan kanssa vähän helpompaa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta