Tuttipullo 240ml lasia
Lansinoh

Tuttipullo 240ml lasia

Hinta 17,90 14,44

Määrä:

Yhteensä:

Lansinoh Momma lasinen tuttipullo on helppo puhdistaa ja steriloida. Silikooni NaturalWave™ tutti on suunniteltu rintaa imeville vauvoille. Tuotteet eivät sisällä bisfenoli-A:ta, ftalaatteja tai PVC:tä. 

Lansinoh tuttipullon on valmistettu erityisen kestävästä borosilicate lasista, jota käytetään myös mm. laboratorioissa. Pullo kestää hyvin lämmönvaihteluita. Pullo on 100% luontoystävällinen ja kierrätettävissä.

HUOM! 1.3.11. tuli voimaan EU-direktiivi , jossa EU-komissio kielsi polykarbonaattia sisältävät muovituttipullot. Lisäksi se suosittaa hylkäämään muoviset tuttipullot kokonaan ja ottamaan käyttöön lasiset tuttipullot.

EFSA:n mukaan 3-6 kuukauden ikäiset, tuttipulloruokitut lapset, ovat suurin BPA:lle altistuva joukko

Koko: 240 ml

Pullon materiaali: lasi

Tuttiosan materiaali: silikooni

Tuotenro: 77150

Lansinoh

Lansinoh® tuoteperhe on ollut imettävien tukena jo yli 30 vuoden ajan. Lansinoh sai alkunsa juuri äidiksi tulleen Resheda Hagenin keittiössä vuonna -78, kun hän etsi apua imetyksestä kipeytyneille nänneille. Reshedan omat imetyshaasteensa herättivät intohimon auttaa muita äitejä, mikä on edelleen Lansinohin liikeidean perusta.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta