Sophie kirahvi pururengas / very soft
Sophie kirahvi pururengas / very soft
Sophie la Girafe

Sophie kirahvi pururengas / very soft

Hinta 19,90 16,05

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 19,9016,05

Määrä:

Yhteensä:

Sophie kirahvi pururengas / very soft on luonnollinen ja turvallinen ensilelu helpottamaan vauvan hampaiden tuloon liittyvää ienten kutinaa. Se on pehmeä kuin iho ja siinä on kaksi pinnoiltaan erilaista pureskeltavaa kaarta vauvan iän ja tarpeiden mukaan valittavaksi. 

Sophie Kirahvi on 100% luonnonmukainen ja kemikaaliton. Se on valmistettu Vullin salaisilla, käsintehdyillä vaiheilla muokatusta luonnonkumista, joten lelu on turvallinen pureskella ja leikkiä. Maalattu käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla

Maku: Lelu on taipuisa ja siinä on vauvalle kaksi pinnoiltaan erilaista, iän ja tarpeen mukaan valittavissa olevaa kaarta pureskeltavaksi. Tämä tekee siitä ideaalin hampaiden puhkeamiseen liittyvien kutinan ja ienten arkuuden helpottamisessa. 

Tunto: Lelun koko on sopiva vauvan pieneen käteen. Se on kevyt ja vauvan on helppo tarttua lelun kaariin. Materiaali jäljittelee turvallisen ihmisen pehmeää ihoa ja stimuloi fyysisiä ja emotionaalisia kokemuksia. 

Näkö: Kirahvin tummat kontrastia antavat täplät tarjoavat vauvalle visuaalista stimulaatiota ja tekevät lelusta vauvalle helposti tunnistettavan. Siitä tuleekin nopeasti tuttu ja rauhoittava ystävä. 

Tuoksu: Kirahvin mieto luonnon kumipuinen ominaistuoksu tekee siitä erityisen ja vauva tunnistaa lelun muiden lelujensa joukosta. 

Kuuluisat ranskalaiset Sophie the Giraffe- sarjan klassikkolelut ovat turvallinen valinta lapsen ensileluiksi.

Lelu toimitetaan kuvassa olevassa lahjapakkauksessa.

Koko: n.10cm

Materiaali: 100% luonnollinen luonnonkumi

Hoito-ohje: Älä keitä tai steriloi. Puhdista tarvittaessa puhtaalla, kostealla rievulla.

Valmistusmaa: Ranska

Tuotenro: 200319

Sophie la Girafe

Sophie la girafe klassikkolelu syntyi 25. toukokuuta 1961 Pariisissa Pyhän Sofian päivänä, mistä lelu sai nimensä. Se on rakastettu kansallisaarre, joka on päässyt muun muassa tärkeimmät ranskalaistuotteet esittelevän Objets Estampilles France -kirjan kanteen. Sophie la girafea myydään nykyään yli 70 maassa, ja se on voittanut lukuisia palkintoja. Sophie la Girafe - lisenssin luonnonkosmetiikkaa valmistaa Helsinkiläinen perheyritys Alva Organics. Nämä puhtaat luonnontuotteet valmistetaan korkeimpia eettisiä ja ympäristöä kunnioittavia arvoja noudattaen.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta