Tutti anatominen luonnonkumia Star Milky White
Tutti anatominen luonnonkumia Star Milky White
Tutti anatominen luonnonkumia Star Milky White
Tutti anatominen luonnonkumia Star Milky White
Hevea

Tutti anatominen luonnonkumia Star Milky White

Hinta 9,00 7,26

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 9,007,26

Määrä:

Yhteensä:

Ensimmäisenä maailmassa: 100% muoviton ja värillinen luonnonkumitutti HEVEAlta! 

HEVEA-tutit on valmistettu täysin kasviperäisistä materiaaleista. 100% luonnonkumista valmistetut tutit ovat saaneet trendikkään värinsä myrkyttömästi: kaikki käytetyt värit ovat mineraalipohjaisia ja noudattavat FDA:n (US Food and Drug Admiration) määräyksiä.

  • Luonnonkuminen tutti on muoviton, myrkytön, turvallinen ja ekologinen vaihtoehto vastasyntyneestä taaperoon.
  • Materiaali on 100% luonnonkumia joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita.
  • Värjätty myrkyttömillä ja luonnonmukaisilla mineraalipohjaisilla väreillä.
  • Pehmeä ja hellä lapsen suuhun, mutta kestää pureskelua.
  • Koska tutti valmistettu yhdestä osasta, se eliminoi bakteereja taaten hygieenisimmän vaihtoehdon. Siitä ei myöskään irtoa palasia.
  • Tutin perhosmainen muoto lisää käyttömukavuutta antaen tilaa nenälle ja poskille. Pienet ilmareiät antavat ihon hengittää. Luonnonkumi tuntuu lämpöiseltä ihoa vasten.
  • Pehmeä ja hellä pikkuiseen suuhun!
  • Luonnonkumitutteja on saatavilla pyöreällä, anatomisella ja symmetrisellä imuosalla. Uusi värillinen mallisto alkuun saatavilla anatomisella imuosalla.

Tuotenro: 210211

Hevea

HEVEA on tanskalainen tuotemerkki, joka valmistaa tuotteita luonnonkumista ja kumipuusta. Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia ja puisien tuotteiden taustalla on kumipuu itsessään.

HEVEAn logo on sormenjälki, sillä yritys haluaa muistuttaa meitä kaikkia jättämään puhtaamman sormenjäljen maapallolle lapsia ja lastenlapsiamme ajatellen. Myös HEVEA itse taistelee aktiivisesti ilmastonmuutosta vastaan ja pyrkii yhdessä valmistajien kanssa varmistamaan hyvät työolosuhteet niin viljelmillä kuin tehtaissakin. HEVEAn motto on "Plastic is passé, Natural is NOW!"

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta