Rhinodoron nenäsuihke 20ml
Weleda

Rhinodoron nenäsuihke 20ml

Hinta 14,90 12,02

Määrä:

Yhteensä:

Rhinodoron nenäsuihke sopii kaikille, aikuisille, lapsille ja pikkuvauvoille. Sen käyttöön ei liity rajoituksia annostuksen tai käyttöajan suhteen. Sopii käytettäväksi jatkuvasti.

Terveen nenän limakalvo on kostea ja joustava. Kuiva huomeilma, keskuslämmitys, pöly ja pakkassää kuivattavat limakalvot. Tukkoinen nenä on häiritsevä ja kuivana myös kipeä. Vaikka nuhainen nenä vuotaa, sen limakalvot ovat kuivat ja siihen tulee haavaumia, jotka voivat vuotaa verta.

Rhinodoronin koostumus on ainutlaatuinen. Tuote ei sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita. Luonnonmukaisesti viljelty Aloe Vera ylläpitää limakalvojen kosteutta. Yksinkertainen keittosuolaliuos avaa tukkoisen nenän. Tuotteen suolapitoisuus on sama kuin ihmisen kyynelissä, joten se on miellyttävä nenässä eikä haittaa nieluun valuessaan. Se kosteuttaa, puhdistaa ja hoitaa kuivuneita limakalvoja ja ehkäisee ja helpottaa nenän tukkoisuutta.

Annostelija on suunniteltu niin, että pulloon ei pääse bakteereita tai ilman epäpuhtauksia. Tuote säilyy käyttökelpoisena ja steriilinä avaamisen jälkeen pitkään. Pieni Rhinodoron pullo mahtuu hyvin käsilaukkuun, koululaisen reppuun, ensiapukaappiin ja työpöydän laatikkoon.

Käyttö on suositeltavaa kuivassa huoneilmassa, tukkoisen nenän aukaisemiseksi ja siitepölyaikana.

Ainesosat: 1g steriiliä isotooniliuosta sisältää 5mg natriumkloridia, 5mg kaliumkloridia ja 5mg Aloe vera geeliä injektionesteessä (vesi)

Koko: 20 ml suihkepullo

Valmistusmaa: Saksa

Tuotenro: 5050010018

Weleda

Weledan tavoitteena on ylläpitää, parantaa ja elvyttää ihmisten terveyttä. Weledan näkemys terveydestä perustuu kokonaisvaltaiseen antroposofiseen menetelmään ja traditioihin, ihmisen ja luonnon yhteyteen. Vuonna 1921 aloittanut yritys kasvattaa raaka-aineensa omissa lääkekasvipuutarhoissa ja valmistaa lääketuotteet kokonaan omissa tuotantolaitoksissa. Weledan tuotteissa käytetään ainoastaan huolella valittuja, korkealaatuisia luonnon ainesosia. Tuotteissa ei käytetä mineraaliöljyjä tai synteettisiä hajuste- väri- tai säilöntäaineita. Weleda on yksi maailman johtavista luonnonkosmetiikan valmistajista.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta