Kylpylelulelu Purseri Pingviini
Plan Toys

Kylpylelulelu Purseri Pingviini

Hinta 17,90 14,44

Määrä:

Yhteensä:

Purseri-kylpylelun kanssa kylpyhetki on hulvaton. Suloinen Pingviini-purseri luotsaa omaa "kaarnalaivaansa" tyynessä ja tyrkyssä.

Setti sisältää eläinhahmon, veneen, purjetangon ja pestävän puuvillaisen purjeen.

Kelluva purseri on valmistettu ekologisesta Planwood materiaalista, joka on myrkytön luonnonmateriaali. Planwood tuotteita valmistuu, kun kumipuu kaikkine osineen jauhetaan jauheeksi ja puristetaan kasvivärjäyksen jälkeen uudelleen muotoonsa. Tuotannossa hyödynnetään muusta lelutuotanosta ylijäävät kumipuun osat, kuten oksat. Näin kumipuun elämänkaaren aikana ja siitä saatavien raaka-aineiden tuotannossa syntyy mahdollisimman vähän hukkamateriaalia. 

Ikäsuositus: 12kk+

Pituus: n.12cm

Materiaali: Planwood (kumipuu)

Valmistusmaa: Thaimaa

Tuotenro: 5711

Plan Toys

PlanToys on thaimaalainen leluvalmistaja, joka innovatiivisesti ja vastuullisesti käyttää materiaalinaan kumipuuta, joka on lopettanut lateksin tuottamisen. Mallistosta löydät palkittuja puuleluja jotka tukevat lapsen eri kehitysvaiheita.

Rakeinen PlanWood-materiaali valmistetaan jauhamalla tuotannosta ylijäänyt ja kierrätetty kumipuu. Kun seokseen lisätään kasvivärejä ja se puristetaan muotilla takaisin kiinteäksi, saadaan aikaan kestäviä ja ekologisia puuleluja. Näin mitään käyttökelpoista ei päädy roskiin!

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta