Sophie So'pure Rubber & Wood purulelu
Sophie So'pure Rubber & Wood purulelu
Sophie So'pure Rubber & Wood purulelu
Sophie So'pure Rubber & Wood purulelu
Sophie la Girafe

Sophie So'pure Rubber & Wood purulelu

Hinta 27,90 22,50

Määrä:

Yhteensä:

Sophie So'pure Rubber & Wood purulelu on ekologinen ja turvallinen purulelu luonnonkumista ja elinkaarensa päähän tulleesta kumipuusta.

Sophie So'pure Rubber & Wood purulelussa on puinen keskiosa, johon on kiinnitetty päihin kaksi irrotettavaa luonnonkumirengasta sekä kaksi värikästä pienempää rengasta helisemään keskelle puuta vasten.

Purulelussa on kaikki, mitä vauva kaipaa kutiaville ikenille: röpelöistä pintaa, ääniä, tarttumakohtia ja värejä. Kaksi erilaista pintamateriaalia, kumi ja puu, luovat mielenkiintoisen ja mukavan kosketuspinnan vauvan ihoa vasten. Pienen käden on helppo tarttua keskiosaan.

Kumipuu on materiaalina miellyttävän pehmeää ja kestävää, eikä siihen ole lisätty mitään kemikaaleja.

Koko: lelu 7 cm x 12,2 cm, tuotepaketti 17,5 cm x 12,5 cm x 6,5 cm

Valmistajan suositusikä: +3kk

Materiaali: Puhdas kumipuu (Hevea) ilman lisättyjä kemikaaleja sekä luonnonkumi

Pesuohje: pyyhi puhtaaksi kostealla liinalla, irrota osat toisistaan, jotta saat kaikki pinnat puhdistettua.

Tuotenro: 220201

Sophie la Girafe

Sophie la girafe klassikkolelu syntyi 25. toukokuuta 1961 Pariisissa Pyhän Sofian päivänä, mistä lelu sai nimensä. Se on rakastettu kansallisaarre, joka on päässyt muun muassa tärkeimmät ranskalaistuotteet esittelevän Objets Estampilles France -kirjan kanteen. Sophie la girafea myydään nykyään yli 70 maassa, ja se on voittanut lukuisia palkintoja. Sophie la Girafe - lisenssin luonnonkosmetiikkaa valmistaa Helsinkiläinen perheyritys Alva Organics. Nämä puhtaat luonnontuotteet valmistetaan korkeimpia eettisiä ja ympäristöä kunnioittavia arvoja noudattaen.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta