Shuffleboard-peli
Shuffleboard-peli
Shuffleboard-peli
Shuffleboard-peli
Shuffleboard-peli
Plan Toys

Shuffleboard-peli

Alkuperäinen hinta 38,43 30,99
Alkuperäinen hinta 54,90 € 44,27 €
- 30 %

Määrä:

Yhteensä:

Plantoys Shuffleboard-peli on hauska ja vauhdikas lautapeli, jossa on kaksi curling-tyyppistä pelivaihtoehtoa. Tämä peli soveltuu 1-2 pelaajalle ja peliohjeet tulevat pakkauksen mukana.

Materiaali: Planwood (kumipuu)

Valmistusmaa: Thaimaa

Tuotenro: 4626

Plan Toys

PlanToys on thaimaalainen leluvalmistaja, joka innovatiivisesti ja vastuullisesti käyttää materiaalinaan kumipuuta, joka on lopettanut lateksin tuottamisen. Mallistosta löydät palkittuja puuleluja jotka tukevat lapsen eri kehitysvaiheita.

Rakeinen PlanWood-materiaali valmistetaan jauhamalla tuotannosta ylijäänyt ja kierrätetty kumipuu. Kun seokseen lisätään kasvivärejä ja se puristetaan muotilla takaisin kiinteäksi, saadaan aikaan kestäviä ja ekologisia puuleluja. Näin mitään käyttökelpoista ei päädy roskiin!

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta