Baby Peace vaunuverho Panda Black & White
Baby Peace vaunuverho Panda Black & White
Baby Peace vaunuverho Panda Black & White
Baby Peace vaunuverho Panda Black & White
Kurtis

Baby Peace vaunuverho Panda Black & White

Hinta 39,99 32,25

Määrä:

Yhteensä:

Kurtis Baby Peace -vaununsuojaa käytetään yleensä vauvan ensimmäisen ikävuoden aikana, kun vauva nukkuu päiväunia. Se helpottaa hieman isommankin vauvan nukahtamista, kun ulkoiset ärsytykset poistuvat. Vaununsuojaa voi käyttää niin että se peittää kuomun kokonaan kun vauva nukkuu tai auringonsuojana puolittain avoinna.

Kurtis Baby Peace -Vaununsuojan mukana tulee viisi rengasta, joilla verho kiinnittyy vaunuihin kätevästi - helppo asettaa paikoilleen eikä se jätä jälkiä vaunuihin! Renkaat sopivat kaikkiin vaunumerkkeihin. Vaunusuojassa on lenkit myös verhon alaosassa. Näin voit kiinnittää verhon ylimääräisillä renkailla myös vaunujen työntöaisaan, jolloin verho muodostaa vaunuihin kätevän aurinkokatoksen. 

Neljä ruotsalaista suunnittelijaa ovat suunnitelleet painatukset.

Kurtis Baby Peace on testattu Ruotsin teknillisessä tutkimuslaitoksessa ja materiaali estää 99,5% UVA- ja 99,7% UVB-säteistä.

Materiaali: Materiaali on 100% luomupuuvillaa (International Association Natural Textile Industry:n (IVN) standardin mukainen). Väriaineet ovat ympäristöystävällisiä ja painoväri on myrkytöntä (OEKO-TEX Standardi 100:n mukainen). Muovirenkaat on tehty kierrätettävästä Pom muovista.

tuotekuvaukset/Kurtis naturtextil.jpg | 12kb | 132x132tuotekuvaukset/Kurtis global-organic-textile-standard.jpg | 10kb | 132x132tuotekuvaukset/Kurtis_confidence-in-textiles.jpg | 20kb | 200x132

Pesuohje: Konepesu 40 asteessa, ei rumpukuivausta

Valmistusmaa: Viro

Älä koskaan jätä vauvaa yksin valvomatta. Kuumina päivinä jätä tarpeeksi rakoja verhon ja vaunun väliin, jottei vaunun sisälämpötila nouse liian korkeaksi, varmista että ilma kiertää vaunujen sisälle. Kuumalla ilmalla vaunut on hyvä pitää muutenkin varjoisassa paikassa.

Tuotenro: BP-panda2

Kurtis

Kurtis on ruotsalainen yritys, joka on erityisen tunnettu kauniista vaunuverhoistaan. Vaunuverhojen kangasmateriaali on valmistettu Virossa, jossa suoritetaan myös tuotteen ompelu- sekä printtityövaiheet. Materiaali on valmistettu 100 % luomupuuvillasta noudattaen Natural Textile Industryn (IVN) periaatteita. Tehdas on sekä GOTS- että Ökö-Tex-sertifioitu. Kurtis-vaunurenkaat on tehty POM-muovista Ruotsissa ja ne ovat BPA-vapaita.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta