Baby Peace Vaunurengas Grey
Baby Peace Vaunurengas Grey
Baby Peace Vaunurengas Grey
Baby Peace Vaunurengas Grey
Baby Peace Vaunurengas Grey
Baby Peace Vaunurengas Grey
Baby Peace Vaunurengas Grey
Kurtis

Baby Peace Vaunurengas Grey

Hinta 1,20 0,97

Määrä:

Yhteensä:

Lisävaruste Baby Peace vaununsuojaan. Iloisen väriset muoviset renkaat piristävät ilmettä ja monipuolistavat suojan käyttömahdollisuuksia.

Valittavana on useita eri värivaihtoehtoa. Ihanan värisillä renkailla muodostat persoonallisia ketjuja vaunuihin leluja varten.  Renkaiden avulla voit muuttaa Kurtis Baby Peace -vaunusuojan helposti aurinkosuojaksi kiinnittämällä sen esimerkiksi työntöaisaan.

Materiaali: Muovi

Valmistusmaa: Viro

Tuotenro: BP-grey

Kurtis

Kurtis on ruotsalainen yritys, joka on erityisen tunnettu kauniista vaunuverhoistaan. Vaunuverhojen kangasmateriaali on valmistettu Virossa, jossa suoritetaan myös tuotteen ompelu- sekä printtityövaiheet. Materiaali on valmistettu 100 % luomupuuvillasta noudattaen Natural Textile Industryn (IVN) periaatteita. Tehdas on sekä GOTS- että Ökö-Tex-sertifioitu. Kurtis-vaunurenkaat on tehty POM-muovista Ruotsissa ja ne ovat BPA-vapaita.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta