Tuttinauha Loop Sand
Tuttinauha Loop Sand
Tuttinauha Loop Sand
Tuttinauha Loop Sand
Tuttinauha Loop Sand
Mylo

Tuttinauha Loop Sand

Hinta 21,50 17,34

Määrä:

Yhteensä:

Tuttinauha Loop Sand on turvallinen ja kaunis tuttinauha, joka on tehty myrkyttömistä silikoni- ja puuhelmistä. Silikoniset helmet tuntuvat ihanan samettisilta ihoa vasten ja herkulliset värit tuovat iloa päivään ja lapsen asuun.

Tuttinauha on kätevä apu vauvan kanssa liikkuessa. Se on helppo kiinnittää klipsillä esimerkiksi vaatteeseen, jolloin se estää tuttia putoilemasta ja häviämästä.

Loop tuttinauha sopii kiinnitykseltään rengastuttiin.

Paksuus: 12mm (2kpl 15mm helmiä)

Pituus: 20,5 cm

Materiaali:

  • Helmet elintarvikesilikonia ja käsittelemätöntä pyökkiä
  • Satiininyöri
  • Klipsit on valmistettu nikkeli-vapaasta metallista.

Materiaalit tulevat tarkkaan valituilta ja luotettavilta tehtaita ja ne on kemikaalitestattu (SGS)

Tuttinauhat vastaavat standardin SFS -EN 12586 vaatimuksia. Mylo valmistaa kaikki tuttiketjut itse ja voi näin taata niiden kestävyyden ja turvallisuuden.

Pesuohje: Tuotteen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippuaseoksella. Emme suosittele puu ja metalliosien keittämistä.

Valmistusmaa: Suomi

Varoitus! Tuttinauha ei ole lelu. Se sisältää pieniä osia ja ne voivat olla vaarallisia pienille lapsille, joten ethän jätä lasta valvomatta tuttinauhan kanssa. Testaathan välillä tuotteen kestävyyttä. Älä koskaan anna lapselle rikkinäistä tuotetta.

Tuotenro: MY3-sand

Mylo

Mylo valmistaa turvallisia ja herkulisen kauniita tuotteita perheen pienimmille. Tämä vuonna 2017 perustettu Suomalainen yritys syntyi rakkaudesta kauniisiin väreihin ja muotoihin. Kaikki tuttinauhat ja purulelut valmistetaan käsin Suomessa ja merkiksi tästä suomalaisesta työstä Mylolle on myönnetty Avainlippu. Käytetyt materiaalit ovat ehdottoman turvallisia, tarkkaan valittuja ja testattuja. 

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta