Rannekoru vauvalle meripihkaa Yellow Amber
Rannekoru vauvalle meripihkaa Yellow Amber
Rannekoru vauvalle meripihkaa Yellow Amber
New
Milker

Rannekoru vauvalle meripihkaa Yellow Amber

Hinta 16,00 12,90

Määrä:

Yhteensä:

Rannekoru vauvalle meripihkaa Yellow Amber on lapsille tarkoitettu koru, joka voi pitkällä aikavälillä vähentää merkittävästi hampaiden puhkeamiseen liittyvää kipua ja tulehduksellista tilaa.

Meripihkan hoitavat ominaisuudet pohjautuvat satoja vuosia vanhaan perinteeseen. Meripihkan tehon selitetään perustuvan siihen, että lämmetessää ihoa vasten se alkaa erittää meripihkahappoa (succinic acid). Meripihkahappo imeytyy ihon kautta kehoon ja voi rauhoittaa kehon tulehduksellista tilaa ja laskea stressiä esimerkiksi vauvan hampaiden puhkeamisen aikaan. Korun vaikutus näkyy kun sitä käytetään pitkiä aikoja säännöllisesti, ole siis kärsivällinen.

Keski-Euroopassa on nykyäänkin varsin tavallista, että lapsille hankitaan hampaiden puhkeamisen aikaan meripihkasta valmistetut helmet. Koru on varsin suosittu luonnonmukaisia hoitokeinoja suosivien perheiden keskuudessa.

 • 100% luonnollinen tuote
 • pituus: vauvat 14cm / taaperot 15 cm
 • voi lievittää hampaiden puhkeamisesta johtuvassa kivussa
 • voi lievittää tulehduksia ja auttaa kehoa sopeutumaan stressiin
 • jokainen koru on uniikki, meripihkassa näkyy luonnollista sävyjen vaihtelua
 • valmistettu Euroopassa
 • pehmeän pyöristetyt helmet

Turvallisuus: Tuote ei ole lelu. Tarkkaile lasta aina, kun koru on käytössä. Jokaisen helmen välissä on solmu, jotta kaikki helmet eivät purkaannu mahdollisessa rikkoutumistilanteessa.

Materiaali: 100% meripihka

Valmistusmaa: valmistettu Euroopassa hyvin tarkkailluissa ja huolehdituissa työolosuhteissa

Tuotenro: BRACELET-B-yel

Milker

Milker on tanskalainen äitiys- ja imetysvaatevalmistaja, joka luo värikkäitä ja käytännöllisiä vaatteita raskaana oleville ja imettäville äideille. Milkerin tuotteet valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten bambuviskoosista ja villa-viskoosisekoitteesta. Tuotteet valmistetaan tunnetuissa tehtaissa Portugalissa, Intiassa ja Kiinassa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

 • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
 • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
 • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
 • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta