Pure Bohemian tuttikoru silicone Light Rose
Pure Bohemian tuttikoru silicone Light Rose
Pure Bohemian tuttikoru silicone Light Rose
Pure Bohemian tuttikoru silicone Light Rose
WDesign

Pure Bohemian tuttikoru silicone Light Rose

Hinta 32,90 26,53

Määrä:

Yhteensä:

PURE BOHEMIAN design tuttikoru on kaunis, tyylikäs ja käytännöllinen asuste lapsellesi. Se estää tutin tippumisen ja antaa lapsen pienille sormille tutkittavaa. Soveltuu käytettäväksi kaikenlaisten tuttien kanssa.

Koko: Pituus 22cm

Materiaali: PURE BOHEMIAN tuttikoru on valmistettu puhtaasta BPA-vapaasta elintarvikelaatuisesta silikonista. Se on turvallinen, käytännöllinen ja miellyttävä materiaali lapsen käytössä. Tuttinauhassa on nikkelivapaa metalliklipsikiinnitys ja hopeoitu helmien lukituskiinnike.

Tuttinauhan elintarvikelaatuinen silikoni ei sisällä BPA:ta, lyijyä, kadiumia, ftalaatteja, PVC:tä eikä elohopeaa.

Pesuohje: Tuttikorun voi pestä lämpimällä vedellä. Suositellaan kuivausta vaakatasossa. Tuttinauha on valmistettu TUKES-ohjeiden mukaisesti ja vastaa standardin SFS-EN 12586 + A1 vaatimuksia.

Valmistusmaa: Valmistettu käsityönä Suomessa.

Varoitus lapsesi turvallisuuden tähden: Tuttikoru ei ole lelu, ja se tulee tarkistaa huolellisesti ennen jokaista käyttökertaa. Hävitä se heti, kun ensimmäiset merkit vaurioista tai huonokuntoisuudesta ilmenevät. Älä koskaan pidennä tuttinauhaa! Älä koskaan kiinnitä tuttinauhaa naruihin, nauhoihin, pitseihin tai muihin vaatteiden irrallisiin osiin, lapsi voi kuristua.

WDesign Recycle: WDesign huoltaa vanhan tuttinauhasi uudenveroiseksi hyödyntäen vanhat käyttökelpoiset materiaalit uudelleen. Lue lisää huoltopalvelust www.wdesign.fi/recycle

Tuotenro: PURE-9

WDesign

WDesign Helsinki -tuotteet ovat suomalaista käsityötä. Jokainen WDesign Helsinki -tuote edustaa laadukasta pohjoismaista suunnittelua, laatua ja uniikkeja yksityiskohtia.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta