Imetysliivit The Go-To Black
Imetysliivit The Go-To Black
Imetysliivit The Go-To Black
Imetysliivit The Go-To Black
Imetysliivit The Go-To Black
Imetysliivit The Go-To Black
Imetysliivit The Go-To Black
Boob

Imetysliivit The Go-To Black

Hinta 49,95 40,28

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 40,9633,03

Määrä:

Yhteensä:

Boob Imetysliivit The Go-To ovat imetysliivit, joita tuskin huomaat päälläsi. Pehmeä ja erittäin joustava liivimalli on lähes saumaton ja täysin ilman hakasia. Imettäminen onnistuu raottamalla liiviosaa sivuun.

Materiaali on ylellistä lyocelliä kaksinkertaisena kankaana, joka hengittää ja imee kosteuden iholta. Pehmeä ja yksinkertainen malli ilman turhia yksityiskohtia sopii ihanasti myös yökäyttöön.

Materiaali: 94% TENCEL™ lyocell, 6% elastaani (Standard 100 by OEKO-TEX® -sertifioitu)

Pesuohje: Konepesu 40 asteessa, ei rumpukuivausta

Valmistusmaa: Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu Portugalissa Impetus-tehtaalla.

Tuotenro: 09319-black

Boob

-Made with love for all motherkind-

Kahden vuosikymmenen ajan ruotsalainen Boob on voimaannuttanut naisia suunnittelemalla heille käytännöllisiä vaatteita, jotka toimivat läpi raskaus- ja imetysajan. Mallisto on valmistettu eettisesti tulevat sukupolvet mielessä, ja jokaisen uuden mallin on täytettävä korkeat standardit.

Kaikki mallit on suunniteltu palvelemaan selkeää tarkoitusta ja suunnittelussa on huomioitu pitkäkestoinen muotoilu ja laatu. Vaatteet pyritään valmistamaan kestävistä materiaaleista, ja sertifioimaan OEKO-TEX 100 ja/tai GOTS -standardien mukaan.

>>Boobin yhteistyötehtaat sijaitsevat Liettuassa, Portugalissa, Turkissa, Italiassa, Kreikassa, Intiassa, Marokossa ja Kiinassa. Jokainen tehdas toimii vastuullisesti, eettisesti sekä ympäristöystävällisesti tiiviissä yhteystyössä Boobin kanssa. 

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta