Imetyspaita Lara
Imetyspaita Lara
Imetyspaita Lara
Imetyspaita Lara
Imetyspaita Lara
Imetyspaita Lara
Ripe Maternity

Imetyspaita Lara

Hinta 59,95 48,35

Määrä:

Yhteensä:

Imetyspaita Lara on mukava ja joustavakankainen jokapäivän imetysvaate, joka voit käyttää jo raskausaikana. Siinä on kaunis leikkaus edessä, jota raottamalla voit imettää helposti ja huomaamattomasti. Pääntie on pyöreä ja selässä rypytys. 

Materiaali: 95% viskoosia, 5% elstaania

Valmistusmaa: Ripen tuotteet suunnitellaan Australiassa ja valmistetaan pääosin Kiinassa. 

Tuotenro: S6209

Ripe Maternity

Ripe Maternity on australialainen äitysvaatemerkki, jonka perustivat ystävykset Lisa ja Kate Melbournessa vuonna 1996. Ripen omia myymälöitä on Australiassa 12. Ripe Maternityn valikoimiin kuuluu moderneja, tyylikkäitä ja ennen kaikkea mukavia äitiys- ja imetysvaatteita.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta