Imetyspaita Cajsa Tess
Imetyspaita Cajsa Tess
Imetyspaita Cajsa Tess
Imetyspaita Cajsa Tess
Imetyspaita Cajsa Tess
Imetyspaita Cajsa Tess
mamalicious

Imetyspaita Cajsa Tess

Alkuperäinen hinta 24,49 19,75
Alkuperäinen hinta 34,99 € 28,22 €
- 30 %

Määrä:

Yhteensä:
Imetyspaita Cajsa Tess woven on kauniin näyttävä ja mukava. Paidassa on joustava V-laskostettu pääntie, jonka avulla imettäminen sujuu vaivatta. Rinnan alla kiertää joustava nauha, joka saa paidan istumaan kauniisti. 
 
Materiaali: 100% EcoVero Viskoosia. Tämän Itävaltalaisen Lenzing EcoVero-viskoosin tuotannossa vapautuu 50% vähemmän päästöjä ja tuotantoprosessissa käytetään huomattavasti vähemmän kemikaaleja tavalliseen viskoosiin verrattuna. Raaka-aine materiaalina käytetään kestävästi kaevatettua puuta tarkoin kontrolloiduilta alueilta. 
 
Valmistusmaa: Mamalicious-vaatteet suunnitellaan Tanskassa ja valmistetaan pääosin Turkissa ja Kiinassa. 
 

Tuotenro: 20010724

mamalicious

Mamalicious -äitiys- ja imetysvaatteet ovat kauniita, tyylikkäitä ja laadukkaita. Suuresta valikoimasta löydät oikeanlaisen vaatekerran arkeen ja juhlaan, urheilua ja rentoutumista unohtamatta.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta