Tissi-koru punainen
Made by Mekki

Tissi-koru punainen

Hinta 25,00 20,16

Määrä:

Yhteensä:

TISSI-riipus on kaunis koru, joka ottaa kantaa tärkeän ja luonnollisen asian puolesta. TISSI- riipuksen toisella puolella on teksti "muisto". Pinkki koru on suunniteltu rintasyövän vuoksi menetetyn rinnan muistoksi.

TISSI-riipus on hieno ja koskettava lahja esimerkiksi raskaana olevalle tai imettävälle. Se on aikaa kestävä muisto raskaus- ja/tai imetysajasta.

TISSI- koru on suunnattu äideille, imettäjille ja kaikille "imetysmielisille". Pienet kädet tykkäävät myös hipelöidä korua rinnalla aterioidessa, mutta syötäväksi korua ei ole tarkoitettu.

Korut on valmistettu suomessa kotimaisesta koivuvanerista. 

Materiaali: koivuvaneri

Tuotenro: tissi-koru-punainen

Made by Mekki

Kotimaisesta koivuvanerista valmistetut Made By Mekki -korut muistuttavat imetyksen tärkeydestä.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta