Imetyskoru Fresh
Imetyskoru Fresh
Imetyskoru Fresh
Imetyskoru Fresh
Imetyskoru Fresh
Lola & Lykke

Imetyskoru Fresh

Hinta 29,00 23,39

Määrä:

Yhteensä:

Chewy Jewellery purukorut stimuloivat lapsesi visuaalista sekä motoristista kehitystä - uhraamatta tyyliäsi. Lapsi saa silikonikorusta tutkittavaa sormilleen ja suulleen. Imetyskorua voi hypistellä imettäessä, kantoliinassa kantaessa tai muuten sylissä ollessa.

Lola&Lykken yksilöllisesti suunnitellut silikonikorut on valmistettu erimuotoisista elintarvikekelpoisista silikonihelmistä. Korut ovat myrkyttömiä ja täysin turvallisia lapsille.

Korut ovat hygieenisiä, mauttomia ja hajuttomia, sekä huolella käsintehtyjä. Koruissa on turvalukko, joka aukeaa kovaa vedettäessä. Silikonihelmien ympärillä on lisäksi pienet solmut, jotka estävät helmiä karkaamasta. 

Ethän jätä lasta yksin korun kanssa. Rikkinäinen koru on hävitettävä välittömästi.

Pituus: Korun pituus on 80cm + 15cm ylimääräinen erillinen pidennyspala. 

Materiaali: Elintarvikesilikoni, silkkinauha

Pesuohje: Puhdista käsin saippuavedellä tai astianpesukoneessa.

Valmistusmaa: Suunniteltu Suomessa, valmistettu Kiinassa.

Tuotenro: 0037

Lola & Lykke

Lola&Lykke on suomalainen kahden äidin perustama yritys, joka haluaa tuoda huomion takaisin äitiin ja varmistaa, että apua on saatavilla silloin kun sitä eniten tarvitsee.

Äidin hyvinvointi on avainasemassa vauvan, koko perheen sekä myös äidin jaksamisen kannalta. Kaikki innovatiiviset Lola&Lykke -tuotteet on suunniteltu Suomessa ja brändin kokonaisvaltaisena tavoitteena on tehdä kaikkien huikeiden äitien elämästä vauvan kanssa vähän helpompaa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta