Bola-korun Nauha Hopea / Pellava
Saily Bijoux

Bola-korun Nauha Hopea / Pellava

Hinta 5,00 4,03

Määrä:

Yhteensä:

Bola-korun nauha Tresse ronde maia Lin argent on kevyt beigen värinen pellavanauha Bola-korulle, jossa on hopeinen ommel seassa. 

Tuotenro: TR12X

Saily Bijoux

Kansainvälistä mainetta niittänyt ranskalainen korusuunnittelija Saily Bijoux on erikoistunut ylellisten Bolakorujen valmistukseen. Sailyn korut ovat syntyneet yhteistyöstä Etelä-Amerikan käsityöläisten kanssa, joille alkuperäisen Bola-korun valmistamisen taito on kulkenut heidän esi-isiltään. Bola-korut ja niihin suunnitellut Sailyn kaulaketjut valmistetaan ekologisia arvoja noudattaen käsityönä Ranskassa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta