Bola-koru Lotus Valkoinen / Kulta
Bola-koru Lotus Valkoinen / Kulta
Bola-koru Lotus Valkoinen / Kulta
New
Saily Bijoux

Bola-koru Lotus Valkoinen / Kulta

Hinta 39,90 32,18

Määrä:

Yhteensä:

Bola-koru on kaunis ja ainutlaatuinen kaulakoru jokaiselle naiselle, erityisesti raskausaikaan.

Bola-korun kantaminen on lähtöisin Meksikosta, jossa äidit jo useamman sukupolven ajan ovat huomannet Bolan rauhoittavan vaikutuksen vauvaan. Tämän käsin valmistetun korun sisällä on pieniä kelloja, jotka värisevät ja helisevät kauniisti äidin liikkuessa. Äänellä on rauhoittava ja aisteja tuudittava vaikutus. Bola-koru kulkee mukana naisen elämän kaikissa tärkeissä hetkissä.

Vauva kuulee Bolan helinän kohtuun n. raskausviikolta 20 lähtien. Korua säännöllisesti käyttämällä ääni tulee tutuksi vauvalle. Syntymän jälkeen vauva tunnistaa hellävaraisen äänen, joka luo vauvan ja äidin välille yhteisiä ainutlaatuisia hetkiä.

Odotusaikana Bola-korua pidetään pitkässä nauhassa tai ketjussa vatsan päällä, mutta vauvan syntymän jälkeen nauhaa voi lyhentää ja käyttää normaalin korun tapaan. Bola-koru toimii myös imetyskoruna, jota vauva voi sormeilla rinnalla ollessaan.

Paketissa on mukana riipukselle musta nauha, joka on tehty 100% eko-tex polyesteristä.

Koru on pakattu ekologiseen kauniiseen pahvirasiaan.

Materiaali: koru on valmistettu messingistä ja 14 karaatin kullasta. Koru täyttää eurooppalaiset materiaalistandardit. Se ei sisällä nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia. Väri ei haalistu ajan kuluessa.

Koko: Korun halkaisija 2 cm

Valmistusmaa: Ranska

Tuotenro: 3800A2C

Saily Bijoux

Kansainvälistä mainetta niittänyt ranskalainen korusuunnittelija Saily Bijoux on erikoistunut ylellisten Bolakorujen valmistukseen. Sailyn korut ovat syntyneet yhteistyöstä Etelä-Amerikan käsityöläisten kanssa, joille alkuperäisen Bola-korun valmistamisen taito on kulkenut heidän esi-isiltään. Bola-korut ja niihin suunnitellut Sailyn kaulaketjut valmistetaan ekologisia arvoja noudattaen käsityönä Ranskassa.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta