Äitiyspaitamekko kiristysnarulla
Äitiyspaitamekko kiristysnarulla
Äitiyspaitamekko kiristysnarulla
Äitiyspaitamekko kiristysnarulla
Esprit

Äitiyspaitamekko kiristysnarulla

Hinta 69,99 56,44

Määrä:

Yhteensä:

Äitiyspaitamekko kiristysnarulla on puuvillainen siisti asu esimerkiksi toimistoon tai illanistujaisiin. Mekossa on kiristettävä nyöri rinnan alapuolella ja alas asti avattavat napit.

Pyöreässä pääntiessä on kaulukset ja helman pituus on polvien yläpuolelle.

Materiaali: 100% puuvilla. Vastuullisesti tuotettua BCI - puuvillaa.

Kansainvälinen puuvillantuotannon standardijärjestelmä Better Cotton Initiative (BCI) parantaa viljelyn ja tuotannon vastuullisuutta, vähentää ymäprustövaikutuksia ja tuo kansainvälisesti yhteen koko puuvilla-alan sektoreita. Lue lisää BCI:stä täältä.

Tuotenro: 1880422

Esprit

Esprit-raskausmuoti Aikana, jona kaikki muuttuu kerralla, ainakin yksi asia edustaa pysyvyyttä – oma tyyli. Ne ajat, jolloin vauvamahat peitettiin leveiden mekkojen ja muodottomien paitojen alle, ovat ohi. Nykyaikainen raskausajanmuoti ilmaisee naisellisuutta, painottaa muotoja ja tunnustaa väriä. Oli sitten kyse rennosta puuvillatunikasta kapeiden farkkujen kanssa tai tyylikkäästä ja naisellisesta polvipituisesta jerseymekosta: yksilöllinen tyyli antaa vapauden muuttua kaikenlaisina aikoina, mutta tuo samalla varmuuden siitä, että jotkin asiat pysyvät ennallaan. Espritin upeissa äitiysvaatteissa voi elää jännittävän elämänvaiheen täysin oman tyylinsä mukaisesti.

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta