Imetyssuoja Tisu neutral Lilac
Imetyssuoja Tisu neutral Lilac
Imetyssuoja Tisu neutral Lilac
Imetyssuoja Tisu neutral Lilac
Imetyssuoja Tisu neutral Lilac
Tisu

Imetyssuoja Tisu neutral Lilac

Hinta 39,90 32,18

Tuotteen alhaisin hinta viimeisen 30 päivän ajalta: 39,9032,18

Määrä:

Yhteensä:

Imetyssuoja Tisu on käytännöllinen suoja vauvallesi, kun hän tarvitsee rauhaa imetyksen tai päiväunien aikana.

Imetyssuoja on helppo pujottaa äidin pään yli, kun pienelle iskee nälkä. Imetä missä vain, milloin vain, ilman ylimääräisiä katseita ja kaikki tämä säilyttäen katsekontakti vauvaan. TISU antaa vauvalle ruokarauhan ulkomaailman tapahtumilta.

Imetyssuojassa on kaarituki joka mahdollistaa esteettömän näkyvyyden vauvan ja äidin välille. Luomupuuvilla on materiaalina ilmava ja kevyt myös kesän lämmössä.

TISU toimii myös erinomaisena vaunu-/kaukaloverhona. Vaunuverho suojaa nukkuvaa vauvaa tuulelta, liikenteen melulta sekä auringolta. Kiinnittämistä varten suositellaan käytettäväksi harsoklipsejä. Vaunuverhon kanssa kannattaa huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta.

Koko: 65cm x 100cm

Materiaali: 100% musliinipuuvilla

Pesuohje: hienopesu 40°C

Valmistusmaa: TISU-imetyssuojat valmistetaan Helsingissä käsityönä

Tuotenro: 20228

Tisu

TISU:n on perustanut Helsinkiläinen pienen pojan äiti, Kati. TISU:n kaikki tuotteet ovat syntyneet Katin omasta tarpeesta vauva arjen haasteiden keskellä.

Kaikki TISU:n tuotteet valmistetaan lähellä, pienessä Tallinnalaisessa ompelimossa. Työntekijät käyttävät parhaita TISU:lle suunniteltuja kankaita ja tuotteet tehdään alusta loppuun käsityönä.

TISU:n tuotteet on luotu tuomaan kauneutta ja pehmeyttä vauvavuodelle!

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 6,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-3 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta