Imetysliivit Buttercup Nude
Imetysliivit Buttercup Nude
Imetysliivit Buttercup Nude
Imetysliivit Buttercup Nude
Imetysliivit Buttercup Nude
Imetysliivit Buttercup Nude
Imetysliivit Buttercup Nude
Imetysliivit Buttercup Nude
Bravado Designs

Imetysliivit Buttercup Nude

Hinta 54,95 44,31

Määrä:

Yhteensä:

Imetysliivit Buttercup on luotu jokapäiväiseen käyttöön imettävälle ja odottavalle äidille. Sileä ja saumaton mikrokuituinen pinta on huomaamaton vaatteiden alla. 

Yhdellä kädellä avattavat imetysklipsit helpottavat imettämistä. Kuppi aukeaa kokonaan maksimaalisen ihokontaktin saamiseksi. Tarvittaessa ristiin kiinnitettävät olkaimet tuovat lisätukea.

Hieman joustavat muotoillut pehmeät kupit tukevat rintaa ja mukautuvat rinnan vaihtelevaan kokoon. Uusi Petal-Soft™ -materiaali tuntuu miellyttävältä iholla.

Tämän liivin valmistus on valitettavasti lopetettu, emmekä saa täydennystä puuttuviin kokoihin.

Materiaali: 78% nylon, 22% spandex/ elastaani

Pesuohje: Käsinpesu

Valmistusmaa: Kambodtza

Tuotenro: 127-Nude

Bravado Designs

Bravado Designs on yksi maailman tunnetuimpia imetysliivivalmistajia. Kauniit ja ennen kaikkea mukavat imetysliivit on suunniteltu harkiten nykyaikaiselle naiselle, joka odottaa korkeaa laatua ja mukavuutta vastaamaan jatkuvasti muuttuvan kehon tarpeisiin. Bravadon imetysliivejä ovat käyttäneet raskaana olevat ja imettävät äidit jo yli 30 vuoden ajan.

Comfort Never Looked So Good.™

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitusaika: Noin 2-4 arkipäivää.

Käsittely ja toimitus:

Voit noutaa pakettisi kotipostistasi yleensä 2-3 arkipäivän sisällä, tai valita kotiinkuljetuksen, jolloin saatat saada paketin suoraan kotiovellesi jopa seuraavana arkipäivänä tilauksesi teosta.

  • Nouto kotipostistasi tai Postin pakettiautomaatista 2-4 vrk 4,90€
  • Postin kotiinkuljetus 1-2 vrk 9,90€
  • Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7,90€
  • Nouto myymälästä ilmainen

Lähetystunnuksen avulla voit seurata paketin etenemistä ja noutaa tarvittaessa paketin postista jo ennen pakettikortin saapumista.

Lue lisää aiheesta toimitus

Vaihto- ja palautus:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä, kun olet noutanut tuotteen. Täytä palautuslomake ja palauta haluamasi tuotteet ilmaiseksi käyttämällä tilauksesi mukana tullutta valmista palautustarraa.

Saadaksesi täyden hyvityksen, tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia.

Lue lisää aiheesta vaihto ja palautus

Maksutavat:

Voit maksaa tilauksesi kaikkien pankkien verkkomaksuna, Visa- Mastercard- tai American Express-luottokorteilla, Mobile Payllä tai Klarna-laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrail sivuston kautta.

Kysy lisää tästä tuotteesta